Cenk Doğan
Sarı Üye
- 5 Temmuz 2019
- 875
- 421
- 558
9 numara Bosta mi?
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Eren Göztepe de. 9 numara boşta.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
9 numara Bosta mi?
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
@EksiGalatasaray diye bir hesap.Söylediklerine %100 katılmakla beraber bir twitter hesabında görmüştüm 5 gün önce yazmış yusuf iptal emre mor geliyor diye. Onu bulayım sağlam birisune benziyor.
Eli belinde olanlarin hepsine kondusyon yuklenmesi lazim yada şutlamak lazim onlardan bi cacik olmaz
Söylediklerine %100 katılmakla beraber bir twitter hesabında görmüştüm 5 gün önce yazmış yusuf iptal emre mor geliyor diye. Onu bulayım sağlam birisune benziyor.
Taylan yerine Salih ya da Selim olabilirokan kocuk
ertugrul ersoy
taylan
2-3m euro verilir
Sergen, onun bunun gelişimini boş ver; sendeki gelişimden çok duygulandım, göz pınarlarıma hakim olmakta zorlanmaktayım an itibariyle!bu arda yunus yorumlarına sadece gülüyorum : ) yunus aslen forvet ama öyle yetenekliki kanatta da oynayabiliyo.yunusun forvete yakın oynaması lazım,kanat forvet ya da forvet olarak.bu şekilde müthiş verim alırız,tabi bu yazki fiziki gelişimi önemli

Su yeteneklerine yazik etme artik bilader.
Donkla babele bak full konsantre
Bu çocuk tam fakir manesi ama patlamayı bir tülü yapamadıCelta Vigo'da Pione Sisto ile yollar ayrılacak. (Deportes)
Alalim..
Celta Vigo'da Pione Sisto ile yollar ayrılacak. (Deportes)
Alalim..
Video isterizbebe messiyi defansa koşturmuş
dünyada bunu yapabilen tek futbolcu muhtemelen