Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 37.990
- 10.809
- 2.838
Video isteriz
muratın attığı videoda var , emrenin ara pas attığı adamı kovalıyor messi emreyi kovalamasa da
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Video isteriz
Fernandonun çıktığı maç sayısına baksın bi,ha bi de oynadığı maçlarda sahada nasıl yürüdüğüne isim sevdalısı malozlar.donk diye biri var orda.fernando bu sezon 2 iyi maç çıkardı.biri bjk maciydi,digerini hatirlamiyorum zatenantudan geliyorum
Emre Mor 2 sene önce jübile yaptı‚ bu çocuğun kafa yapısı asla değişmez. Emenike adam olur ama bu olmaz‚ iyi oldu aldıkları. diagne´de kalsın‚ Fernando satilsin‚ çok iyi gidiyor çok iyi. bide biz kulübe yerine sahaya transfer yapmayı başarırsak tam süper olacak.
![]()
Porto deplasmanında müthiş oynadı.Fernandonun çıktığı maç sayısına baksın bi,ha bi de oynadığı maçlarda sahada nasıl yürüdüğüne isim sevdalısı malozlar.donk diye biri var orda.fernando bu sezon 2 iyi maç çıkardı.biri bjk maciydi,digerini hatirlamiyorum zaten
Evet başka da maç yok zatenPorto deplasmanında müthiş oynadı.
Erol Bedir: Denizin bir kulüple anlaştığı yok. GS,fb ve bjkyle görüşmeler devam ediyor
Ligden kiralama teklifleri varmış, para kazansak iyi olurdu 1.25 alsak Okan+Ertuğrul da kullanırızAhmet Calik'in avrupa hayali yok mu, gecen sene devre arasinda Malaga'ya gidiyordu ama evraklar yetismemisti, menajeri avrupa'dan takim bulsun 1 milyona satalim
11 yada 7 olabilir.Emreeee Morrrr
kac numarali formayi giyer acaba?