Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emrenin potansiyelini ve yapabileceklerini biliyoruz ama önemli olan Emrenin bunun son şansı oldugunu bilio.idrak etmesi. Eğer bu olursa ligin yıldızı olur.En büyük güvencem bu konuda Imparator Fatih Terimdir.

Mustafa kapıya aferin sürekli nagatomonun yamacında. O adamın değerini bil mustafa kapabildiğin ne varsa kap

antudan geliyorum

Emre Mor 2 sene önce jübile yaptı‚ bu çocuğun kafa yapısı asla değişmez. Emenike adam olur ama bu olmaz‚ iyi oldu aldıkları. diagne´de kalsın‚ Fernando satilsin‚ çok iyi gidiyor çok iyi. bide biz kulübe yerine sahaya transfer yapmayı başarırsak tam süper olacak.

:asd::asd:
Fernandonun çıktığı maç sayısına baksın bi,ha bi de oynadığı maçlarda sahada nasıl yürüdüğüne isim sevdalısı malozlar.donk diye biri var orda.fernando bu sezon 2 iyi maç çıkardı.biri bjk maciydi,digerini hatirlamiyorum zaten

Erol Bedir: Denizin bir kulüple anlaştığı yok. GS,fb ve bjkyle görüşmeler devam ediyor

Fernandonun çıktığı maç sayısına baksın bi,ha bi de oynadığı maçlarda sahada nasıl yürüdüğüne isim sevdalısı malozlar.donk diye biri var orda.fernando bu sezon 2 iyi maç çıkardı.biri bjk maciydi,digerini hatirlamiyorum zaten
Porto deplasmanında müthiş oynadı.

Ahmet Calik'in avrupa hayali yok mu, gecen sene devre arasinda Malaga'ya gidiyordu ama evraklar yetismemisti, menajeri avrupa'dan takim bulsun 1 milyona satalim

Lewis Holtby, Beşiktaş'la görüşmek için İstanbul'a geldi. (BeIN)

O değilde Galatasaray formasıyla kim Jailson'u dovduyse Ali Koç onları transfer ediyor Serdar Aziz Rodriguez Ndiaye şimdi Diagne'ye söyleyelim ilk Fener maçında Jailson'a dalsin

Fernando öyle burada yazıldığı gibi leş topçu değil.

Geçen sene kritik maçların çoğunda iyi oynadı hele son 5 maç falan bence takımın Feghouli ile birlikte en iyisiydi.

emre ilk parladığında ve dortmunda transfer olduğunda dünya çapında yıldız olur diyordum ama malesef emrede iş ahlakı olmadığı için kendini bitirdi biz son şansıyız eğer bizdede tutunamazsa kimse yüzüne bile bakmaz . Ama kendini futbola verip çalışırsa ortaliğın a... koyacak potansiyele sahip :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt