Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu okakayla trabzon bile ilgilenmez.
Bizimle adı çıkması tam bir fiyasko.Bu şerefsiz yalaka medyanın kasıtlı çıkardığı haberde olabilir.

Bizim transfer işini yapan adamlarda hiç güven vermedikleri için olma ihtimalide var.

Bence üst düzey forvet alınmalıdır.Forvet oyuncusu winner olmalıdır.
Yedeğide kostas giderse scout transferi olmalıdır.

50637

Elif’e fenerliler bile küfrediyordu. İnanılmaz gerçekten o paralara gitmesi.

böyle konuşuyoruz da bu gidişle mitroglu as forvet olursa şaşımayın yine de.

Fernando + Mariano = 7m Euro = Banega

Diagne = 15m Euro = Lyundama + Ozornwafor + Aboubakar

Yunus = 4m Euro = Scout Forvet

Belhanda = 12m Euro = Okay Yokuşlu

Onyekuru (Kiralık)

Okan Kocuk (Bedelsiz)

-------------------------------Muslera----------------------------
Linnes(Şener)--Lyundama(Donk)--Marcao(Ozorn)--Yuto(Emre)
----------------------------Okay(Donk)---------------------------
-------------Feghouli(Selçuk)--Banega(Jimmy/M.Kapı)----------
Emre Mor(Jimmy)------Aboubakar(Scout)-----Onyekuru(Babel)

Alın size 13 yabancılı zımba gibi kadro....

Hoca belhandayı sattırmaz niye Banegayı istiyor cünkü 8 numaraya yerleştirerek çift 8 yapıp tamamen 4-3-3 e dönecek biri sağ tarafı yönlendirirken diğeri sol tarafı yönlendirecek fernandonun da gidişine izin vermesinin sebeplerinden biri de 6 numaraya hızlı ve kesici adam arıyor olmasıdır mesa olacağını da sanmıyorum cünkü oyun yapısına uymuyor okay olursa da sürpriz olmaz baya iyi kesici özellikleri var

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

özlemişemmmmmm karabük macında adam net düşürülüyor ,penaltı yok,kart yok.gol yaprak kürek bi gol.emenike olayı ayrı zaten...genclerbirliği macında calınan yüksek atlama penaltısı,ofsayt gol ve serdar kurbilgenin topu fenerliye göndermesi,sivasspor macında 2 tane net ofsayt olmayan pozisyonun kesilmesi ki biri 1-1 ken oluyor+korcanın ibnelikleri,eskişehir macı-eskişehire verilmeyen penaltı,defans hataları,bülent uygun,bucaspor macı calınan komik penaltı,bucada iyi oynayan futbolcuların yanlıs hatırlamıyosam skor 3-1 buca lehineyken oyundan alınması,komik ankaragücü maçı,besıktas macı hakem,ibbspor maçı ibrahim akın,gaziantepspor maçı hakem vs puşt cocukları utanmadınız mı bu kadar macta göstere göstere şike yaparken

bi de kupayı görmek isteyen varsa müzeye gelin diyolar,o kupa şeklen orada,o kupanın ruhu ve kalbi size ait değil satılmıslar.bunun bedelini 1 ömür daha cekeceksiniz

Son düzenleme:
Hoca belhandayı sattırmaz niye Banegayı istiyor cünkü 8 numaraya yerleştirerek çift 8 yapıp tamamen 4-3-3 e dönecek biri sağ tarafı yönlendirirken diğeri sol tarafı yönlendirecek fernandonun da gidişine izin vermesinin sebeplerinden biri de 6 numaraya hızlı ve kesici adam arıyor olmasıdır mesa olacağını da sanmıyorum cünkü oyun yapısına uymuyor okay olursa da sürpriz olmaz baya iyi kesici özellikleri var

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
katılıyorum bana sanki sezon başı kadro şöyle olacak gibi geliyor : https://galatasaray11.com/eleven/49737

diagne ve mariano gider gibi belhandanın yanına bir 8 ikisinin arkasına da genç ve kesici bir 6 numara, güney amerikadan olabilir

Fenerbahçe ile alakali açıklanan tüm rakamlar yalan bence. Uefa bir yerde bunlari yakalayacak ve cezayi kesecek

uefa bunlara ceza filan vermez.. şimdiye çoktan kupalardan men cezası almaları gerekirdi.. haziranın sonunda karar verielcek dendi ama hala ortada karar filan yok.. heralde sen yap transferlerini, kadronu güçlendir ben sana sonra göstermelik bir ceza vererim dedi.. şl sponsorlarından birinin de koç holding olduğu belirtiliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt