Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
demekki çocukta hakkaten bi ışık varmış15 arti bonus diyorlar
Yalniz millet agaogluyla dalga gecti
Apo ve yusufu salmiyor diye adam hakliymiş elif 15se yusuf 30dur gozumde
Ndiaye gitsin oraya, basi kesik tavuk gibi saga sola pres yapsin ve bol sari kart alir
Diagneden iyidirböyle konuşuyoruz da bu gidişle mitroglu as forvet olursa şaşımayın yine de.
böyle konuşuyoruz da bu gidişle mitroglu as forvet olursa şaşımayın yine de.
Gelmesini istemiyorum ama ben beğeniyorum nedenseArkadaslar aranizda Deniz türücü begenen kimse varmi
katılıyorum bana sanki sezon başı kadro şöyle olacak gibi geliyor : https://galatasaray11.com/eleven/49737Hoca belhandayı sattırmaz niye Banegayı istiyor cünkü 8 numaraya yerleştirerek çift 8 yapıp tamamen 4-3-3 e dönecek biri sağ tarafı yönlendirirken diğeri sol tarafı yönlendirecek fernandonun da gidişine izin vermesinin sebeplerinden biri de 6 numaraya hızlı ve kesici adam arıyor olmasıdır mesa olacağını da sanmıyorum cünkü oyun yapısına uymuyor okay olursa da sürpriz olmaz baya iyi kesici özellikleri var
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Futbolcu katili fenev’den kurtularak kariyerinde çok önemli bir adım atıyor. İlerde iyi yerlere gelebilir.demekki çocukta hakkaten bi ışık varmış
Fenerbahçe ile alakali açıklanan tüm rakamlar yalan bence. Uefa bir yerde bunlari yakalayacak ve cezayi kesecek