Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Banega ile pek alakası yok ama adamlar çat çat alıyor valla oyuncuları.

Ortasaha oyuncusu olsa Banega biz de derdik ama sağ kanat ve 10 numara oynuyor.

cuellar ve j.hernandez kesinlikle alınmalı bir de banega ve onyeyi al tamamdır

Bu arada Emre Mor hayırlı uğurlu olsun, ben gerçekten çok çok fazla katkı bekliyorum kendisinden inşallah kiralık+opsiyon şeklinde gerçekleşir bu transfer. Emre Mor'u hep takip ettik ondan faydalanabilen onu parlatan tek teknik adam Terim'di tam onun istediği topla ilerleyen çabuk defans bloğunu geçebilen adam Emre Mor

Bu çocuğu törpüleyelim saha dışında da futbolcu gibi yaşamasını öğretelim Emre Mor bu ligde çok can yakacak eminim bundan öyle ele avuca sığacak bir adam değil STSL'de ona engel olmak kolay değil hatta uzun vadeli birlikteliğimiz olursa takımın en önemli oyuncularından birisi olacak

Emre'nin istekli olması çok güzel, genel olarak Fatih Hoca'ya güvenden bu transfere olumlu bakılıyor Emre'de top oynamaya niyetliyse kolay çözeriz bu işi.

Bunlar 5.75 harcamış şu ana kadar. Deniz’e de 4.25 falan verseler 10 oldu. Ellerinde 5 kalacak. Bi dünya eksikleri var. 5 milyona zach gibi vasat bi adam alırlar ancak. ilk 4’e giremezler çok netim.

50638
50639
emoşumuz

Fenerlilerim sürekli feto iftirası sıkmaya başladı. Kardeşim feto 2013’te bitti 6 yılda sadece 1 şampiyonluğun var. Bu mantıkla en büyük fetocu fb kulübü oluyor. Feto’nun en aktif olduğu 2004-2013 arasında ise fb tarihinin en iyi dönemini yaşadı. Buna bakarak fb fetocu mu diyelim yani. Saçma sapan işler.

kimin ne olduğunu anlamak istiyorsa bu kuşlar eski futbolcuları Bekir İrtegün ün ifadesini okusunlar..

2009 yılında Fenerbahçe transferinden sonra Ali Şenel isimli bu yapıdan olan birisi aradı. Bir süre sonra, o dönem Fenerbahçe'de oynayan Emre Belözoğlu, Uğur Boral, Ertuğrul Taşkıran'ın da Ali Şenel ile görüştüğünü öğrendim. Bende 2009 yılının son aylarında bu kişinin yapmış olduğu sohbetlere diğer futbolcu arkadaşlarımla katılmaya başladım. Fenerbahçe'de futbol oynadığım süre içerisinde hatırladığım kadarıyla Alper Potuk, Orhan Şam, Gökhan Gönül ve Mehmet Topal'da Ali Şenel isimli şahsın yapmış olduğu sohbetlerde görmüşlüğüm vardır” dediği ortaya çıktı.

Şüpheli Uğur Boral ise verdiği ifadede Fenerbahçe’ye transfer olduktan sonra Ali Şenel isimli kişinin sohbetlerine katıldığını ve bu sohbetlere takım arkadaşları Tuncay Şanlı, Serdar Kulbilge, Kerim Zengin, Bekir İrtegün, Emre Belezoğlu, Orhan Şam, Gökhan Gönül’le birlikte katıldığını anlattı.

Bekir İrtegün'ün İfadesi

Napoli olsa ne yazar kesin bir pislik var fenerin yedek topçusuna hemde geçen sene bedavayken almamışlar. Diyeceğim ki fenerde oynadı patlattı burada da oynamadı. Sanki İtalya ligi çok temiz koç vermiştir el altından hülle yapmışlardır. Aynı olay kesin atınç nukan denen davar da falan da yapıldı eminim

Kolombiyalı ön libero Cuellar için ilk teklifi reddedilen Galatasaray, 8.5 milyon € ile teklifini rezerve etti.

(Coluna do FLA)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt