Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray’daki geleceği henüz netleşmeyen Mbaye Diagne için flaş bir iddia ortaya atıldı. Geçen sezon ligde 30 kez fileleri havalandıran Senegalli oyuncu için İngiliz ekipleri Brighton, Southampton ve Crystal Palace’ın devreye girdiği öne sürüldü.

fanatik
30 milyon sterlin

Bunda yanlış bir şey yok oyuncunun istediği zaten bariz, Sevilla yönetimi de bunu biliyor.

Banega'nın bizi istemesi gibi.

iyi de hocam simdi çıkıp eski sevillalı yönetici banega galatasaray ile anlaştı dese o transferin planı değişir. ayrıca baneganın bizi istediğini bilmiyoruz ki ama fernandonun sevillayı istediğini biliyoruz

Dünya piyasasında ciddi şekilde santrafor problemi var, bunu Cenk Everton'a giderken de söylemiştim.

Bunda Çin liginin etkisi de var ama top takımlarda bile çok iyi santraforlar olmayabiliyor o yüzden yıldız santrafor bulmak zor, alıp yükseltme odaklı düşünmek lazım.

fernando ya paraya satılacak.banega takas olmadan gelecek.ya da para+ fernando ve banega gelecek.

şu bartali belkide 30 yaş civarı oyuncularımız için en güzel şans, bu adamla hepsi form tutabilir forma yarışına girebilir takımın çıtası 1 tık artar net bir şekilde

Banega için çingene pazarlığı yapan Monchi Mesa'yı beleşe bırakır mı sizce sözleşmesi de 2021 de bitiyor , alacak verecekle alakalı durumlar zaten Sevilla da olmaz?

Onyekuru bize uzun vadeli bir kazanç sağlamaz. Opsiyonsuz kiralarsın, topunu oynar, şampiyonluğa katkı sağlar gider.
Emre Mor (tutarsa) 2 sene muazzam katkı sağlar, +20m para kazandırır, gider.Yabancı sınırı muhabbetinde de caydırıcı ve/veya el kuvvetlendirici olur.
Hocam hayatım boyunca eldeki kuşu daldaki kuştan kıymetli gördüm.bu demek degilki risk almadım.

Onyekuru Hint kumaşı değil,lakin yapabileceklerini ve yapamayacaklarini biliyoruz ve lig bazında fena işlerde çıkarmıyor.

Artı ben sahada yürek koyan adamları görmek istiyorum(sabriden bahsetmiyorum).linnes gibi lyundama gibi Drogba gibi feguli gibi futbol karakteri olan futbolcular

Arda,emre ,balotelli, diagne(kasimpasadayken böyle olduğu hakkında fikrim yoktu) gibi karakterleri sonu şampiyonlukta olsa takımda görmek istemem.

Ha gelirlerse essek gibi destekleyeceğiz o ayri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt