Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Özdemir'in dediği sistem çok sinsi çok. Detayli incelemek lazim ama şuan gördüğüm kadariyla diyelim fenerin bütçe kötü fenere şu kadar harca dedi TFF ama gider pustluguna bize de o kadar harca diyebilirler. Bilmiyorum ben bu düzene güvenmiyorum

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Talimatname açık, böyle bir hakları yok.

Asıl sıkıntı bilanço dışı işlemler artacak bu talimatname yüzünden.

Beppe Moratta az bile yapıyor bu ırz düşmanına.Umarım azalarak biter kariyeri.Bir diğeri, eski kaptanımız Arda Turan içinde aynı temenniler içindeyim

Emre Mor Florya yakınlarından ev tutacakmış. Ve arkadaş çevresi hakkında bilgi verecekmiş.
Mümkünse 3+1 bir ev tutsun. Apartman dairesi olsun. Eve kız atmaya apartman yöneticisi izin vermesin. :) Havuzlu falan biyerde kalınca cılkını çıkartıyor... :)

fernando francisco reges

transferini kolaylaştırmak için ihtarname olayını medyaya sızdıran arası cenk ergün'le de iyi olan menejeri. yani taraftar yönetime gereksiz yere giydiriyor bu konuda.

nitekim sevilla ile anlaşmasını basına açıklayan da menejerinden gelen rica ile cenk ergün.

resmen monchi-fernando'nun menejeri ve cenk ergün dümen kurmuşlar.

sokarım banega'sına. bana göre galatasaray acilen bu transferden vazgeçtiğini açıklayıp başka alternatiflere yönelmeli.

fernando da iyi futbolcudur. açıklarız bonservisini, sevilla istiyorsa gelir yatırır. yatırmazsa bu sezonu da galatasaray'da geçirir.

@Keramettin TANRIVERDİ bak abi mevzu bence bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt