Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kondisyoner Alberto Bartali’nin kararıyla performans yükseltme amacıyla buz sistemi getirildi. Oyuncular sabah kahvaltı etmeden önce içi buz dolu varillere girecek ve dayanma süreleri not edilecek. Aynı işlem idman sonunda tekrarlanacak. (Sabah)

BOYNUMA DOLA BARTAGLI HOCAMMMMMM

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Selçuku iyice bir çevirsin
1231e601cbe6d7e866e0f8757de56474.jpg

fernando francisco reges

transferini kolaylaştırmak için ihtarname olayını medyaya sızdıran arası cenk ergün'le de iyi olan menejeri. yani taraftar yönetime gereksiz yere giydiriyor bu konuda.

nitekim sevilla ile anlaşmasını basına açıklayan da menejerinden gelen rica ile cenk ergün.

resmen monchi-fernando'nun menejeri ve cenk ergün dümen kurmuşlar.

sokarım banega'sına. bana göre galatasaray acilen bu transferden vazgeçtiğini açıklayıp başka alternatiflere yönelmeli.

fernando da iyi futbolcudur. açıklarız bonservisini, sevilla istiyorsa gelir yatırır. yatırmazsa bu sezonu da galatasaray'da geçirir.
Bunda bir şey yok ki. Hatta fernandonun ayrılacağı için ihtarname çekmesi normal bence. Sonuçta adam gidecek profesyonel adam parasını bırakmak istemez. Cenk ergün menajer işlerine de inanmıyorum kim yazmışsa biraz senaryo karalamış

mitroglu olmaz bizim lig icin daha önce izleyenler bilir zaten kostas hareketli forvet degil zeki ve kaliteli ama hoca hareketli forvet istiyor

kostasın kalması bize yaramaz

Buraya Gelmenizi Sağlayan Yeteneğinizdir Burada Kalmanızı Sağlayacak Olansa Karakteriniz ...

Emre tozunu atacak bu ligin ama şu yazıyı 10 bin kere tahtaya yazdırıp okutmak gerek

El Sharaawy’yi transfer ederek 5 yabancıya ulaşan (Kural 3+1) Shangai Shenhua’da bu isimlerden biri ayrılacak:

Odion İghalo
Oscar Romero
Fredy Guarin
Giovanni Moreno

Guarine çöksekmi

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

trabzon salihi alırken biz ne yapıyoduk acaba : ) ömer faruk gibi topla çok iyi,salih olur da ömer faruk fenerbahcede olur mu orasını kestiremiyorum

salihin fiziği de iyi,hazır görünüyor.forvet sanıyodum ama daha cok kanat gibi görünüyor.10 numarada oynar,oyun görüşü cok iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt