Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.003
- 73.550
- 5.188
Ya hoca geçen seneki şifreli paylaşımlardan yaptırsa da biraz heyecanlansak. Tahtadan isim bulmay çalışmak zevkli iş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
merihin sasuolo performansı cidden inanılmaz ya 6 ayda neden juvenin kaptığını daha iyi anladım ..Baştan beri diyorum bu çocuk ozandan falan büyük stoper olacak bir sakatalık falan yaşamazsa özellikle hamle zamanlamaları harika..Normalde hücumcuların videoları tutar ama merihinkini izlerken içinizin yağlarını eritir bok çuvalı gibi atıyor forvetleri
Zaten toplu kus ölümü olmustur bu gelismeden sonra
Şuan -4.1 olmamız lazım hoca 3.8 eksideyiz demişti.Maicon'un kiralaması bu dönemden düşmüyorsa, Luyindama 3.5m + Ozornwafor 300k = 3.8m olabilir. Luyindama'da belki bonus falan vardır ayrıca.
Bartali reis suyunu sıkıyor iyice bunların.Babel nereye geldik der gibi
merihin sasuolo performansı cidden inanılmaz ya 6 ayda neden juvenin kaptığını daha iyi anladım ..Baştan beri diyorum bu çocuk ozandan falan büyük stoper olacak bir sakatalık falan yaşamazsa özellikle hamle zamanlamaları harika..Normalde hücumcuların videoları tutar ama merihinkini izlerken içinizin yağlarını eritir bok çuvalı gibi atıyor forvetleri
Marianonun beli fena ağrımış belli. Antreman bitse de kahveye gidip 2 el 101 atayım diyordur içindenresme iyi bakarsaniz ne kadar bitik veya calismayan adam varsa eli belinde. mariano nagatomo sener özellikle beklerimiz yetersiz
8m piyasa degeriyle geldi, simdi 2 milyona düstü. köyüne dönmesi icin calisma diretsek brezilyadan bir kulüp cok rahat alir bunu benceMarianonun beli fena ağrımış belli. Antreman bitse de kahveye gidip 2 el 101 atayım diyordur içinden
Gözümde hep diagneden iyi olarak kalacaksın kariyerinde başarılar
Fenerbahçe maçına kadar gerçekten iyi sezon geçiriyordu ve form tutmuştu.
Gözümde hep diagneden iyi olarak kalacaksın kariyerinde başarılar