Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya hoca geçen seneki şifreli paylaşımlardan yaptırsa da biraz heyecanlansak. Tahtadan isim bulmay çalışmak zevkli iş

merihin sasuolo performansı cidden inanılmaz ya 6 ayda neden juvenin kaptığını daha iyi anladım ..Baştan beri diyorum bu çocuk ozandan falan büyük stoper olacak bir sakatalık falan yaşamazsa özellikle hamle zamanlamaları harika..Normalde hücumcuların videoları tutar ama merihinkini izlerken içinizin yağlarını eritir bok çuvalı gibi atıyor forvetleri

Şikeciler izlesin bunları ahahahah.

50652

Sezona, Geçen sezon devre arasinda gelip takimin fitness seviyesini 8 puanlik fark kapatacak seviyeye getiren Bartali ile baslayacagimiz için çok mutluyum renkdaslar.

Oyundan hiç düsmedik ikinci yarida.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Emre mor’daki sonraki satıştan yüzde 50 pay mantıklı mı sizce

merihin sasuolo performansı cidden inanılmaz ya 6 ayda neden juvenin kaptığını daha iyi anladım ..Baştan beri diyorum bu çocuk ozandan falan büyük stoper olacak bir sakatalık falan yaşamazsa özellikle hamle zamanlamaları harika..Normalde hücumcuların videoları tutar ama merihinkini izlerken içinizin yağlarını eritir bok çuvalı gibi atıyor forvetleri

Aradaki yaş farkını hesaba katarsak Ozan hiçte geri kalmaz bence. 2 yaş fark sürecinde pro oynadığı maç sayısı farkından dolayı Merih daha sağlam basıyor. Tabi Merih bu gelişimi gösterdi muazzam bir stoper oalcak belli. Ozan'ı 2 sene sonra değerlendirmek gerek.

Marianonun beli fena ağrımış belli. Antreman bitse de kahveye gidip 2 el 101 atayım diyordur içinden
8m piyasa degeriyle geldi, simdi 2 milyona düstü. köyüne dönmesi icin calisma diretsek brezilyadan bir kulüp cok rahat alir bunu bence

1m bonservis falan alsak iyidir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt