- 1 Temmuz 2010
- 19.924
- 6.632
- 1.823
Fernando'yu çok severim ama 2 hafta sonra 32 yaşında olacak ve yıllık 3.3 milyon euro maaşı var. Sözleşmesi de 1 yıl sonra bitiyor eğer 4-5 milyon euro bonservis kazanırsak mantıklı bir satış olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4 değil daha fazla olmalı4m euro degilse kufur edicem
Fernando'yu çok severim ama 2 hafta sonra 32 yaşında olacak ve yıllık 3.3 milyon euro maaşı var. Sözleşmesi de 1 yıl sonra bitiyor eğer 4-5 milyon euro bonservis kazanırsak mantıklı bir satış olur.
Nasıl anladinresme iyi bakarsaniz ne kadar bitik veya calismayan adam varsa eli belinde. mariano nagatomo sener özellikle beklerimiz yetersiz
şef yabancı kuralı gelemez gelirse bein sport çekilir yabancı futbolcuların izleycisi fazlalaştığı için bu riske giremezlerFener Türkleri topluyor bu benim moralimi bozuyor.
Seneye yabancı sınırı gelir maçları da saran grubu yayınlar baskanda Nihat Özdemir.
Mükemmel
Fener Türkleri topluyor bu benim moralimi bozuyor.
Seneye yabancı sınırı gelir maçları da saran grubu yayınlar baskanda Nihat Özdemir.
Mükemmel
Fener Türkleri topluyor bu benim moralimi bozuyor.
Mükemmel
Gomis giderken söylenen sözlerin aynısıFernando'yu çok severim ama 2 hafta sonra 32 yaşında olacak ve yıllık 3.3 milyon euro maaşı var. Sözleşmesi de 1 yıl sonra bitiyor eğer 4-5 milyon euro bonservis kazanırsak mantıklı bir satış olur.