Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cüneyt Erşan: “Fernando gitti, sırada Mariano, Kostas Mitroglou ve Diagne var...”

sinan bilgin nerde he ?

Sen haklısın kardeş haksızsın demedimki saygı duyuyorum doğru karar bir yönden ben o monchi denen şrefsize uyuz oldum ve bizimkilerin de bu durumda hiçbirşey yapmamalarına dellendim. Onlar da aynı durumda ama bırakmıyorlar biz ise pat diye hemen bıraktık.
yapacak bir şey yok yerine adam alınır banega şart değil,ayrıca gelmeyeceğini kim söyledi ? her gün bir şey söylüyor birileri biraz bekleyin hele

Serdar Ali Çelikler: "Galatasaray asıl parayı 10 numara bölgesine harcayacak. Fatih Terim'in hedefi Alex Teixiera."

Ozan ozaman için satılmalıydı para lazımdı gitti Para Lazım olmasa ozan gidicem diye tuttururmuydu?
Bence hayır ayrıca schalke bile celtadan iyi takımdır.
Ne alakasi var? Hoca niye 6 ay daha kalmasi icin ikna etmisti ozaman? Bizimkiler sozlesmesini uzatmak istiyordu ama Ozan'in avrupa hayali oldugu icin yanasmadi. Aynisi Okay icin gecerli, avrupa hayali olan oyuncu buraya hemen gelmez, ustelik Celta'da banko oynuyor. Caglar Soyuncu gecen sezon dogru durust oynamadi ama yine de donmeyi dusunmuyor, avrupa'da futboluna devam etmek istiyor.

AS Gazetesi Sevilla muhabiri Jose Antonio Espina: "Banega Galatasaray'a gitmeyecek, Sevilla'da kalacak." (Radyospor)

Allah belanı versin banega kalıyorsan çık kalıyorum de amma uzadı bu konu be. Muriq gibi tiksinmeye başladım heriften

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt