Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.220
- 8.249
- 1.233
Banega dan bir an önce vazgeçip 8 numara almak lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
okan burukta dehşet bir potansiyel var hatta ben 5 sene sonra fatih terim başkanlık koltuğuna oturmadan 2 sene kadar evvel kendisini teknik kadroya katıp koltuğu ona emanet etmesi gerektiğini düşünüyorum.Okan Buruk'ta sessiz sessiz iyi kadro kuruyor.
Sen haklısın kardeş haksızsın demedimki saygı duyuyorum doğru karar bir yönden ben o monchi denen şrefsize uyuz oldum ve bizimkilerin de bu durumda hiçbirşey yapmamalarına dellendim. Onlar da aynı durumda ama bırakmıyorlar biz ise pat diye hemen bıraktık.bırakacaklar yada sözleşme uzatacaklar ortası yok kardeş ha seneye bedavaya gider onların problemi,biz ne yapalım fernandoyla sözleşme mi uzatalım,satmadan adam alamıyorsun 32 yaşına gelmiş adamı 4 milyona satmamıza laf ediyon, sonra saygı diyon, hangi düşünceye saygı gösterelim kardeş ?
herifi daha yeni 6 milyon euroya almışlar bir de düzenli oynuyor bize niye ucuza veya kiralık yollasınlarOlm okay ispanyada 30 macta oynamis ligde bu sezon. Sure aliyor yani takımında.
Niye gelsin lan turkiyeye manyak mı adam.
Ayrıca mayis ya da haziranda menajeri aciklama yapmisti kariyerine avrupada devam edecek diye.
Terim, Sas ve Albayrak bizimde hayallerimiz var diyip
banega
aboubakar
falcao
gibi isimleri almiyacaksa, hic hayal falan etmesinler cok net.
Saat 19.05'ı bekle ve görEmre Kap Nerde ADMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
Celtada oynasa nolcak gelir şampiyonlar liginde oynar herşekil on tane celta ederizAdam avrupa'y gideli 1 yil olmus ve duzenli oynadigi takimi birakip niye gelsin? 1 yil daha istikrarli oynasin oradan daha iyi bir takima gider.