Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.220
- 8.249
- 1.233
Okay da Galatasaraylı bu arada Altaydayken röportajı vardı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
126 milyon euro'luk adamdan bahsediyoruz dimi yanlis olmasin!Benfica'nın bebeleri topaç gibi gezdirdiğinde ümidi kesmiştim Fernando'dan.
Yok komple tüm ortasahalarından bahsediyor hocam arkadaş.126 milyon euro'luk adamdan bahsediyoruz dimi yanlis olmasin!
.Cueller Banega?
falcao Banega?
Seri Banega?
mi acaba?
Aynen, Henk Reis Forma yı kaparDonk Banega mı yani?
![]()
Celta kim ya bizim yanımızda oyuncu ben türkiyeye dönmek istiyorum desin zorunlu satınalma eşşek gibi satarlarOkay'i kim ortaya atti adam Celta'nin banko oyuncusu nereye aliyorsunuz yaw bir de ciddi ciddi tartisiyorsunuz.
Ha diyorsunki Banega seneye bedava gitmicekfernandonun gönderilmesi doğru seneye bedavaya gitse yine sen zırlarsın en başta geçen sene niye satmadık sevillaya diye,ayrıca olayın banegayla ne alakası var böyle boş yapınca plaket mi veriyorlar anlamadım ki
ben zırlamam kardeşim merak etme. Baneganın da sözleşmesi seneye bitiyor adamlar bırakıyor mu? boş yapmıyorum kendi fikrimi söylüyorum sen fikrini söylemişsin saygı duyuyorum.fernandonun gönderilmesi doğru seneye bedavaya gitse yine sen zırlarsın en başta geçen sene niye satmadık sevillaya diye,ayrıca olayın banegayla ne alakası var böyle boş yapınca plaket mi veriyorlar anlamadım ki