Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Madem Banega yı bırakmıyorlar bizimkiker gitsinler biraz daha fazla maaş teklif etsinler, Banega da onları sövüşlesin sayemizde.
Elleri mahkum ya bize verecekler yada adama durduk yere fazla maaş ve sözleşme yapacaklar

Beyler emre mor direkt terim’in evinde kalsın. Zaten hocamın evinde çok oda vardır versin birini. Nası fikir ben buldum ahshjd

baneganın gelmeyeceği nerden çıktı bu arada,radyospor mu söyledi ? radyospor kim herif hayali adam konuşturup transfer duyumu veriyor

Olm okay ispanyada 30 macta oynamis ligde bu sezon. Sure aliyor yani takımında.

Niye gelsin lan turkiyeye manyak mı adam.

Ayrıca mayis ya da haziranda menajeri aciklama yapmisti kariyerine avrupada devam edecek diye.

Belhanda'yi 9 milyona araplara sat, Skov Olsen'i ikna et ve 5 milyona transferini bitir, Feghouli'yi orta sahaya cek

Bunlari bizim teknik heyet ve yonetim'den beklemek maalesef hayal

Cueller Banega?
falcao Banega?
Seri Banega?

mi acaba?
.
3058bce45fb2645b0b4ddf3f9e1c4e4b.jpg

fernandonun gönderilmesi doğru seneye bedavaya gitse yine sen zırlarsın en başta geçen sene niye satmadık sevillaya diye,ayrıca olayın banegayla ne alakası var böyle boş yapınca plaket mi veriyorlar anlamadım ki
Ha diyorsunki Banega seneye bedava gitmicek
fernandonun gönderilmesi doğru seneye bedavaya gitse yine sen zırlarsın en başta geçen sene niye satmadık sevillaya diye,ayrıca olayın banegayla ne alakası var böyle boş yapınca plaket mi veriyorlar anlamadım ki
ben zırlamam kardeşim merak etme. Baneganın da sözleşmesi seneye bitiyor adamlar bırakıyor mu? boş yapmıyorum kendi fikrimi söylüyorum sen fikrini söylemişsin saygı duyuyorum.
Alıntı yaparken karşındaki insanın fikrine saygı duymak gerekir.

Şampiyonlar ligi faktörü, lig şampiyonu istiyor derken, Selçuk ile aynı menajere sahip olan Okay için temaslar yapılıyor olabilir, umarm olur bu iş

DMC / DOS Transferi çok önemli ve aynı anda çok da zordur.

Sadece "Kasap" tipi alınmamalı. Oyunu açan, teknik ve oyun görüşü iyi olan DMC'ler şarttır büyük takımlar için. Melo, Fernando.. fena gitmedik. Aslında sıra Fernandinho da ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt