Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
diagnenin satılmasını beklemek yerine almak istedikleri oyuncuları zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralamak akıllarına gelmiyormu acaba yönetimin

Ali naci ve bipspordan sasmayin herseye ragmen.haluk yürekli,radyospor ,trtspor ve aspor vs önemsiz ve gereksiz

fulhamın orta sahasını komple alıcan adamlara da diyecen ki aga ben cl oynayacam,bu adamlar sana fazla hem ben kazanıyım hem de sen deyip
seriyi ve anguissayı alıp getirecen onyekuru ile birlikte kadroyu döndürüp död
Okan Buruk'ta sessiz sessiz iyi kadro kuruyor.
okan burukta dehşet bir potansiyel var hatta ben 5 sene sonra fatih terim başkanlık koltuğuna oturmadan 2 sene kadar evvel kendisini teknik kadroya katıp koltuğu ona emanet etmesi gerektiğini düşünüyorum.

Kaldı 1 verin menajerine yetkiyi 10 m getirsin.
IMG_20190710_162635.webp

bırakacaklar yada sözleşme uzatacaklar ortası yok kardeş ha seneye bedavaya gider onların problemi,biz ne yapalım fernandoyla sözleşme mi uzatalım,satmadan adam alamıyorsun 32 yaşına gelmiş adamı 4 milyona satmamıza laf ediyon, sonra saygı diyon, hangi düşünceye saygı gösterelim kardeş ?
Sen haklısın kardeş haksızsın demedimki saygı duyuyorum doğru karar bir yönden ben o monchi denen şrefsize uyuz oldum ve bizimkilerin de bu durumda hiçbirşey yapmamalarına dellendim. Onlar da aynı durumda ama bırakmıyorlar biz ise pat diye hemen bıraktık.

Olm okay ispanyada 30 macta oynamis ligde bu sezon. Sure aliyor yani takımında.

Niye gelsin lan turkiyeye manyak mı adam.

Ayrıca mayis ya da haziranda menajeri aciklama yapmisti kariyerine avrupada devam edecek diye.
herifi daha yeni 6 milyon euroya almışlar bir de düzenli oynuyor bize niye ucuza veya kiralık yollasınlar

| AS Gazetesi Sevilla Muhabiri Jose Antonio Espina @radyospor'a konuştu: "Banega Galatasaray'a gitmeyecek, Sevilla'da kalacak."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt