Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öğleden beridir ilk defa giriyorum gelişmeler nedir Fernando'yu mu sattık Sevilla'ya 4,5 milyon euroy'a iyi para sevindim.

Fernando gittiğine göre DOS transferinde de sona yaklaşmışızdır.

Benim derdim fernando değil, fernando’dan iyisi gelecekse tabi ki gitsin. Ama bu yönetimin iyisini alamama gibi bi opsiyon var. Daha iyisi gelmezse ayağımıza sıkmış olucaz.

fernando'da zaten son senelerini Sevilla'da oynamak istemiştir. adamların teklifini reddedip oyuncuyu zorla tutmak asıl kendi kafamıza sıkmak olurdu. 4-5m euroda güzel para şimdi bizim durumumuzda. zaten düşüşe geçmişti, sakatlıklar vs. son 1 senesi kalmış onu demeye gerek bile yok.
daha iyisi gelir hertürlü

Hayri Kozak:“Ultraslan yarın bize karşı Çağlayan’a taraftarlarını çağırıyormuş. Ne yapacaksınız? Öldürün lan beni! Burası dağ başı mı? Dayak yeriz de size bırakmayız bu kulübü. Yarın başımıza bir şey gelirse bu adamlar sorumludur”

yarını iple çekiyorum ya

Real Madrid'in 50 milyon euro karşılığında Porto'dan transfer ettiği Eder Militao, basın toplantısı sırasında fenalaştı. Başı dönen genç futbolcu, konuşamadan salondan ayrıldı.

Bugün günlerden Emre

420793e468d3b195fbffa2d4b265d067.jpg

Ne alakasi var? Hoca niye 6 ay daha kalmasi icin ikna etmisti ozaman? Bizimkiler sozlesmesini uzatmak istiyordu ama Ozan'in avrupa hayali oldugu icin yanasmadi. Aynisi Okay icin gecerli, avrupa hayali olan oyuncu buraya hemen gelmez, ustelik Celta'da banko oynuyor. Caglar Soyuncu gecen sezon dogru durust oynamadi ama yine de donmeyi dusunmuyor, avrupa'da futboluna devam etmek istiyor.
Renktaş Çağlar nerde oynuyor Okay nerde oynuyor Ben bu işe karşıyım sırf avrupa diye dandik takımlara transfer oluyorlar merihin ki gibi sassulo aldığında juventusa zıplayacağını biliyorsan tamam ama celta vigo kim Galatasaray kim ispanya liginin orta sıra takımı ve şampiyonlar ligi bu işi yapanlarda menajerler sırf komisyon almak için çocukları ordan oraya sürüklüyor.Ozanı gördük stutgarta gidip küme düştü.Gideceksen adam gibi takıma git gitmiyorsan hiç gitme ama gel görki bunu menajere anlat

Hayri Kozak:“Ultraslan yarın bize karşı Çağlayan’a taraftarlarını çağırıyormuş. Ne yapacaksınız? Öldürün lan beni! Burası dağ başı mı? Dayak yeriz de size bırakmayız bu kulübü. Yarın başımıza bir şey gelirse bu adamlar sorumludur”

yarını iple çekiyorum ya
adliyenin önünde hayri kozaka mı saldırcan üstad

aslında foruma ceren the irish falan gelecek var ya ,ama fatih terime tek laf etseniz kelle ucurur.twitterda kaliteli ve cok zeki Galatasaraylılar var.engin abi var,engin namelessone vs güzel vakit geçirirsiniz.hikmet abi,forever gs hepsi iyidir

Benim derdim fernando değil, fernando’dan iyisi gelecekse tabi ki gitsin. Ama bu yönetimin iyisini alamama gibi bi opsiyon var. Daha iyisi gelmezse ayağımıza sıkmış olucaz.
süper ligde 22 maç yapmış yani sakatlık nedeniyle 12 maç kaçırmış adam tamam Beşiktaş derbisinde falan gol attı ama bence gitmesi iyi oldu

Fernando ilk geldiği sene çok iyi top çalıyordu agresif olmadan baya iyi kapıyordu ama sakatlık sonrası toplara girmedi bize Melo gibi agresif ve sert adam lazım omuz omuza çarpışacak, kayacak, uçacak, yerde topa kafa atacak adam lazım Marcao'nun 6 numara versiyonu olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt