Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaynağımı söyleyemeyeceğimi nedeniyle belirttim madem böyle kuralınız var bildiklerim bende kalır paylaşım yapmam sadece normal mesajlar atarım kuralınıza uymuş olurum twitterda bos sallayanlardan olmadığımı anlayan anlamıstır sallama derdim olsa twitterda bir sayfa acıp sallarım zaten zor birsey değil
Kurallara uymanı tavsiye ederim bilgin sende kalsın.

Monchi kurt adam banega ile sözleşme uzatamazsa ocakta serbest kalır her takımda bedelsiz banegayı kadrosunda düşünür.
Bizim banega transferinin yatması için Sevilla Banega ile sözleşme uzattı haberinin gelmesi lazım aksi takdirde er yada geç
o banega buraya gelecek

fernando 2 sezonda ligde toplam 3961 dakika süre almis. bu da toplam süreye göre dakikalarin %36sinda oynamamis oldugunu gösteriyor.

kalsa 20 maci gecmesi mümkün olmayacakti yine. bu sene yine sampiyon olacaksak sampiyonluk hamlelelerinden biri bu herifi göndermektir

Benoit'dan bahsedip yad etmemek olmaz.

50694

fernando 2 sezonda ligde toplam 3961 dakika süre almis. bu da toplam süreye göre dakikalarin %36sinda oynamamis.

kalsa 20 maci gecmesi mümkün olmayacakti yine. bu sene yine sampiyon olacaksak sampiyonluk hamlelelerinden biri bu herifi göndermektir

Göztepe maçındaki saçma sapan sakatlığı olmasa şimdi çok daha farklı şeyler konuşurduk bence.

O lanet sakatlık adamı çok geriye götürdü. Acil ihtiyaçtan ötürü tam iyileşmeden de forma giymeye başladı o sezon.

4-5 bandında gittiyse sesim çıkmaz yolu açık olsun. İnşallah yerini doldurabilirler.

en basit mantıkla şampiyon olduğumuz sezonun kare ası kimdir dersem ne cevap verirsiniz ?

1- Feghouli
2- Onyekuru
3- ?
4- ?

Marcao ve Luyindama yarım sezon olduğu için hesaba katmıyorum.

Demekki sorun baya büyük.

Ahmet denizci new özgür ayten diyebiliriz saniyorum ???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt