Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@ahmet denizci

Renktas, yine duyum vermeyecegini soyledigin halde devam ediyorsun bakiyorum da. Bizimle ozelden bazi bilgileri paylasmadan ve izin almadan sonra , bilgi / duyum paylasimlari yasaktir demistik sana. Surekli ayni seyi tekrarlamayacagim.

Yapıştırın gitsin Alper. Gereksiz polemik oluyor. Ya da adam gibi kaynağını size söylesin.

Zorla ben duyumcuyum veya bilgi veriyorum vs diyen adam zaten yalancıdır.

Bildim dediği çoğu şey zaten medyada yazılıyor.

Josef mi yok bir de Jailson'u da alalım Josef-Jailson ikilisi ile oynayalım :/

Jimmy durmaz’ı kimse bilmezken menajer arksdaşım söylemişti. Bilgi alırsam paylaşırım burda.

6 numara scout hamlesi olur ama 8 ve golcü tecrübeli kaliteli biri olacak gibi
Kabile reisinide satarsak

Aldım bir "Lutschfinger" bekliyorum Emre yi.

3abb41170349d5f7e3d35687333269ca.jpg

Yapıştırın gitsin Alper. Gereksiz polemik oluyor. Ya da adam gibi kaynağını size söylesin.

Zorla ben duyumcuyum veya bilgi veriyorum vs diyen adam zaten yalancıdır.

Bildim dediği çoğu şey zaten medyada yazılıyor.
evet medyada yazılıyor 1 gün sonra :))dün tüm ispanya basını mesa fernando takası dedi burda baktım türk basını yazdı burda sayfalarca yönetim topa tutuldu mesa kim ya diye ben ne dedim fernonda bonservisle gelecek mesa yı almıycaz rahat olun dedim noldu :))

evet medyada yazılıyor 1 gün sonra :))dün tüm ispanya basını mesa fernando takası dedi burda baktım türk basını yazdı burda sayfalarca yönetim topa tutuldu mesa kim ya diye ben ne dedim fernonda bonservisle gelecek mesa yı almıycaz rahat olun dedim noldu :))

Tamam hocam sensin, en büyük duyumcu en büyük bilgi veren sensin... Bizi bi sal bee!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt