Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adamin sikintisi kamp degilki psikolojik bunu dunyanin en iyi psikologuna gonderip uc ay kampa sokmak lazim yoksa kondisyonla olcak is degil
Adam verilen bonservis yüzünden laflar yedi.Kasımpaşa'nın oynattığı sistemle Beşiktaş'ın oynattığı sistem aynı.Bizim sisteme de rahat uyum sağlardı ama taraftarlar 2-3 maç sonrası adama hemen laf attılar.Bizim sistemde rahat alan açtı.Kamptan sonra bi daha izlediğimizde taraftarın geneli sevecek diye tahmin ediyorum..

D_Ii9pCW4AACXwR.jpg

Aynı gün içinde 180 derece farklı yorumlar okudum.

Şimdi de cagne güzellemesi yapılıyor.

Cagneye altın semer vursan cagne yine cagnedir.

Tff harcama limitlerine maaş bütçeside dahilmiş. Tff objektif olarak nasıl belirleyecek bu limitleti? Açıkçası pek güvenim yok. Farkı açmayalım diye bize düşük limit verebilirler.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kulübe ne kadar para girdiği ile ilgili olacakmış

Atıyorum kulübün 80 milyon euro geliri var 50 milyon gideri var ona göre harcama yetkisi verecekler.Çok iddialılar ama takip işinin kolay olacağını sanmıyorum sadece lig değil alt ligleri de takip edeceğiz minvalinde konuştular

Ben Nihat Özdemir'in tarafsız durabileceğine inanmıyorum ama umarım yanıltır

Senegal'in Benin'i 1-0 mağlup ederek Afrika Kupası'nda yarı finale yükseldiği maçta 64. dakikada oyuna giren Mbaye Diagne, @_Goalpoint hesabına göre maçın adamı seçildi.

Hemen şimdi futbolu bilen yabancı orta saha

Adam verilen bonservis yüzünden laflar yedi.Kasımpaşa'nın oynattığı sistemle Beşiktaş'ın oynattığı sistem aynı.Bizim sisteme de rahat uyum sağlardı ama taraftarlar 2-3 maç sonrası adama hemen laf attılar.Bizim sistemde rahat alan açtı.Kamptan sonra bi daha izlediğimizde taraftarın geneli sevecek diye tahmin ediyorum..
Sen ciddimisin ya yoksa kafami buluyon ne alan acmasindan bahsediyorsun galatasarayin forveti bumudur adam kafadan sakat kosmasi bile acaip hirs yok sanki gazozuna mac yapiyor yeminle ben hali sahada daha hirsli top oynuyorum sorun burda gomis para gozdu ama bi pres yapar tum takimi ileri cikarir kazanmak icin herseyi yapardi diagne 50 gol atsa gozumde sifir

Arda nedir adem nedir şener nedir? Yemin ederim hic bir zaman akillanmicaz. Bu kafayla gidildigi surece hep yerimizde sayiklar dururuz. Turkiyedeki transfer politikasi (butun takimlar dahil) dünyanin hic bir yerinde yoktur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt