Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan Mensah iyi oyuncu diye keklemeyin bizi az önce baktım Ghana milli takımında dahi oynamıyor kendi milli takiminda oynamayan bir oyuncu ne kadar iyi olabilir
Mensah nedir abi cv si nedir ne yapmistir ne tecrubesi vardir ? Okay nedir tecrubesi nedir ne yapmistir ? Hala diyorum her zaman dicem orta saha alacaksan cl tecrubesi olan hircin ve teknik adam alacaksin

Sen ciddimisin ya yoksa kafami buluyon ne alan acmasindan bahsediyorsun galatasarayin forveti bumudur adam kafadan sakat kosmasi bile acaip hirs yok sanki gazozuna mac yapiyor yeminle ben hali sahada daha hirsli top oynuyorum sorun burda gomis para gozdu ama bi pres yapar tum takimi ileri cikarir kazanmak icin herseyi yapardi diagne 50 gol atsa gozumde sifir
Gomisle ikisi farklı tip forvetler.Hazır bi Diagne'yi kamptan sonra izleyin, satılmazsa.Gomis gibi forvet zor bulunur.Bulunup alınacaksa Diagne bonservis kazandırarak gitsin ama haberlerde geçen forvetler Okaka tarzı alınacaksa almayalım.Diagne iş yapar..

Gomis'in parasını aramızda toplasaydık da şu sıkıntıları çekmeseydik.

Mariano nagatomo donk feghuli diagne ve selçuku yollasak(satabilsek) ne hoş olurdu.

Bjk satip yerine Mehmet Ozcan'i transfer ederse butun taraflar icin win-win olur

Mensah nedir abi cv si nedir ne yapmistir ne tecrubesi vardir ? Okay nedir tecrubesi nedir ne yapmistir ? Hala diyorum her zaman dicem orta saha alacaksan cl tecrubesi olan hircin ve teknik adam alacaksin
Okay hadi Türk olmaktan yirtiyor uygun kiralık ve satın alma opsiyonu ile olabilir lakin kulübünün bırakacağını sanmam orta sahaya alınacak adamlar en az nainggolan banega seri çapında olmalı

Trt'de Başakşehir'in kampından görüntü verdiler Arda'da kampta ve gayet mutlu görünüyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt