- 10 Haziran 2012
- 4.119
- 1.869
- 1.413
Donk,selçuk hoştur ama BANEGAAA
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle demedi diye hatırlıyorum. Kap geldi mi dedi?dün baskan kendi demedi mi "yarin emre mor kap gelir" diye yoksa ben mi yanlis hatirliyorum?
eger dogruysa hic profesyonel yönetilmiyoruz
ne zaman gelecekLuyindama gelecek
Ilgaz Çınar'dan bahsediyorum.
Yoksa siz farklı birinden mi bahsediyorsunuz?
Yanlış anlamış olabilirim.
"Emre Mor yetenekli bir oyuncu. Ben şu anda resmi bir açıklama yapmıyorum. KAP'ı bekliyoruz."Yarın demedi.
Nezaman paramiz olursa ozamanLyon'a bak taş gibi adamı gönder yerine yine taş adam al. Abi biz ne zaman böyle profesyonel olacağız acaba
O kadar mallar bunu geçen yaz transfer döneminde kanıtladılar ve santraforsuz kaldıkherhalde birtek bununla ugrasmamislardir. okadarda mal olamazlar. scout transferi yaparlar herhalde
Yok. Herkes yazdi opsiyon kullanildi diye. Yakinda aciklanir herhalde. Turnuvadanda elendiler zatenne zaman gelecek
duyum mu aldın
bombos sovmenin biri.
Mesela, Serkan recbere bakarsan bazen oda sacmaliyor ama bazen haketten soyledigi isimler cok mantili duruyor.
Ricardo marquez onermisti, colombiyadan forvet 21 yasinda adam videolarda fisek gibi
yazanlara bakmaYok. Herkes yazdi opsiyon kullanildi diye. Yakinda aciklanir herhalde. Turnuvadanda elendiler zaten
Bi b*k bildigi yok bunun yaw. Aykut ince'nin yandan yemişiVolkan Kilic:
Celta son dakkikada ozel maddeler ve bonuslar, icin istek geldi bir kac gune kap gelir.
al ittihad kulubu rodrigesin bize olan bonservis taksidini geciktirdi 2 milyon euro civarı bunun yerine rodrigesi bize kiralık vermek istediler fatih hoca veto etti menejeri fenere teklif etti süreç böyle gelişti gecenlerde al nasr diagne transferi olmayınca al ittihad teklif yaptı haberleri cıktı yalan al itihad ekonomik sıkıntı içinde diagne yi almayı bırak rodrigesin bonservis ücretini bile geciktirdiHollanda medyasina gore Rodrigues fener icin onumuzdeki gunlerde Turkiye'ye gelip saglik kontrolunden gececekmis. 2 yil kiralik.
Ne diyo ecnebice bişeyler yazmış :red:Hayali bile guzeldi.Ekli dosyayı görüntüle 50746