Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir oyuncunun kalitesi ayrı bir şey,yaşlı olması ayrı bir şey,bir oyuncunun yerine kalitesi değil yaşı yüzünden geleceği düşünmek adına başkasını istemek apayrı bir şey aramızda daha bunu bile anlamayan arkadaşlar var

@Mehmet BİLİCİOĞLU talihsiz aciklamaydi, bu forumdaslari azcik taniyorsam, bu durumu ömür boyu unutmazlar, okadar piskopatiz biz forum olarak. HAHAHAHHAHAHAHA
Bu forumun genel sorunu arkadaşla alakası yok hatta ben şuna eminim diagneyi satalım yerine yarısı kadar santrafor alamayacağız.Diagne bence 10 kat daha iyi topçu vedattan ama gel gör ki vedat için mabadını yırttı milet..Çalım atamayan oyuncular kolay kolay beğenilmez bizim ülkemizde bu herif de ondan muzdarip.

auahuaauhua itin götüne sokup duruyodunuz marianoyu yaşlı diye noldu değere mi bindi :)
images.webp

fernando yerine iddia edilen brezilyalı önlibero kim acaba Douglas Luiz mi

Bu alp pehlivan biliyor bir seyler ya, 4 gün once herkes banega gelecek derken alp banega’nın gelme olasılıgı yüzde 30 bile değil diyordu

Bu forumun genel sorunu arkadaşla alakası yok hatta ben şuna eminim diagneyi satalım yerine yarısı kadar santrafor alamayacağız.Diagne bence 10 kat daha iyi topçu vedattan ama gel gör ki vedat için mabadını yırttı milet..Çalım atamayan oyuncular kolay kolay beğenilmez bizim ülkemizde bu herif de ondan muzdarip.
valla ben begenmiyorum cagneyi, oyun ici bilgisi > cok bilgisiz :D
ama rakibi kendine iyi cekiyor oyun icinde, arkadaslarina bos alan yarattiriyor orda hakkini yiyemem, son olarakda kesinlikle gsye layik topcu degil gerek futbol bilgisi gerekse karakteri. vedat konusunda ben cok yazdim fazla kötümser olamam, balkan kökenli, yeni yeni milli takima cikiyor, savasmayi seven ve en önemlisi basariya AÇ.
haa onun gibi dünyada cok topcu var o ayri yeterki bulalim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt