Tolga Açıkgöz
Tecrübeli Üye
- 27 Kasım 2008
- 6.672
- 1.277
- 1.918
zuhahaha
Mariano < İsla haaaaa
zuahahahahaha
Mariano < İsla haaaaa
zuahahahahaha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son kurşunuydu rahmetlinin...Dırsun başksnım zamanında iyi oyuncular almış ha. Maicon, fernando, mariano, belhanda, feghuli, gomis. Yiye yiye bitiremedik
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Degil.İslaya iyi kötü diye bok atmaya gerek yok marionadan iyi mi iyi![]()
İslaya iyi kötü diye bok atmaya gerek yok marionadan iyi mi iyi![]()

marianoyu hiç beğenmiyorum ama isladan kötü demekte beyinsizlik,hatta futbol fukaralığıauahuaauhua itin götüne sokup duruyodunuz marianoyu yaşlı diye noldu değere mi bindi![]()
Bu forumun genel sorunu arkadaşla alakası yok hatta ben şuna eminim diagneyi satalım yerine yarısı kadar santrafor alamayacağız.Diagne bence 10 kat daha iyi topçu vedattan ama gel gör ki vedat için mabadını yırttı milet..Çalım atamayan oyuncular kolay kolay beğenilmez bizim ülkemizde bu herif de ondan muzdarip.@Mehmet BİLİCİOĞLU talihsiz aciklamaydi, bu forumdaslari azcik taniyorsam, bu durumu ömür boyu unutmazlar, okadar piskopatiz biz forum olarak. HAHAHAHHAHAHAHA
zabah zabah angutların yapabileceği en iyi halini , bizim en kötü halimizi düşündüm , içim ferahladı
Muslera > Harun
Mariano < İsla
Luyindama = Kjaer
Marcao > Serdar
Nagatomo < Kolarov
Donk = Jailson
xxxxx ? Emre
Feghouli > Moses
Belhanda < Kruse
Babel = Garry
Diagne = Vedat
auahuaauhua itin götüne sokup duruyodunuz marianoyu yaşlı diye noldu değere mi bindi![]()
Geliyor diyordu 1 2hafta onceBu alp pehlivan biliyor bir seyler ya, 4 gün once herkes banega gelecek derken alp banega’nın gelme olasılıgı yüzde 30 bile değil diyordu
valla ben begenmiyorum cagneyi, oyun ici bilgisi > cok bilgisizBu forumun genel sorunu arkadaşla alakası yok hatta ben şuna eminim diagneyi satalım yerine yarısı kadar santrafor alamayacağız.Diagne bence 10 kat daha iyi topçu vedattan ama gel gör ki vedat için mabadını yırttı milet..Çalım atamayan oyuncular kolay kolay beğenilmez bizim ülkemizde bu herif de ondan muzdarip.
veli yigitte alp pehlivan da gelicek diyordu hepsi hikaye kısacasıBu alp pehlivan biliyor bir seyler ya, 4 gün once herkes banega gelecek derken alp banega’nın gelme olasılıgı yüzde 30 bile değil diyordu