Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D_LZmqNWwAAWmyt.jpg

okay istanbula gelmiş :unsure:

Soz ve anahtar Baneganin elinde, bence. Banega gitmek isterse, zorla tutamazlar.

Hersey Baneganin kendi ellinde.

Aynen adama 2.2 milyon civarı veriyorlarmış. İbnelik yapıp 2 katı fiyat verdiğimizi yayacaksın piyasaya. Banega da diyecek ki ya bu fiyattan uzatın sözleşmem yada beni bırakın. Sevilla hayatta 32 yaşındaki adama 4 milyon vermez. 4 milyon vergilerle birlikte 6 milyonun üzerine çıkar.

Burada Banega diyeceksin 4 milyon verdiğimizi Sevilla'ya söyle diye. Katakulli yapmamız lazım.

AS
Celta, dün resmi olarak Mathias Jansen'in Brentford'a transferini duyurdu. Bugün de Emre Mor'un Galatasaray'a, Andrew Hjulsager'in de Oostende'ye transferleri duyurulacak. https://t.co/bgEFrX71N5
Mathias çok gelecek vadediyordu sakatlık çocuğu perişan etti. Yalnız bu transferlerde bir menajer yeniği sezdim marcondeste aynı takıma gitmişti

Bu yonetim oyuncu alma, ve satma konusunda inanilmaz basarisiz. Dursun ve Cenk'e kizabilirsiniz ama adamlarin kurdugu takim 2 sene sampiyon oldu ve hala o oyunculari satip sen butce olusturuyorsun.

Sukru
Abdurrahim

Bu adamlar elit bir kulubun transfer komitesinde asla ve asla olmamali.

Rivayı çarçur edip, yıllık 3-4 milyon maaşa topçu bağlama dersi mi verecek Sigdursun ve Cenk?

ilk hatayı yaptı sonra yıldız oldu

şansı yaver gitmese kronolojik olarak baktığımızda maçın ertesi günü kapıya konurdu

ben diyorum ki olağandışı gelişen bir maçta olağandışı goller attı diye sezon boyu gösterdiği performans unutuluyorsa o sıçışı gole dönüşse sezon performansı herkesin gözüne batmaya başlayacaktı

Tamamda yiğitte o yüzden seviyor ya zaten adam alması gereken maçı çekip alıyor 2 senedir büyük maçların hemen hemen hepsinde sahanın yıldızlarındandı

Sen daha dinamik bir 6 numarayla daha iyi bir deplasman oyunu çıkarırmısın? Elbette ama stresi yüksek büyük maçlarda fernandodan aldığın katkıyı zor alırsın

Ha alırsan ne ala zaten öyle bir oyuncu bulabilirsen kimse itiraz etmez, ama coğu kişi fernandonun yerinin dolacağından şüpheli, yönetimi desteklesemde transfer dönemleri kanser geçiyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt