- 1 Mayıs 2018
- 57.990
- 48.749
- 3.873
Soz ve anahtar Baneganin elinde, bence. Banega gitmek isterse, zorla tutamazlar.
Hersey Baneganin kendi ellinde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Soz ve anahtar Baneganin elinde, bence. Banega gitmek isterse, zorla tutamazlar.
Sevilla da bir aslan var o kadar
Forvet falan almazlar artık 2 orta saha bilr ümitli değilim ben.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Okay'i alirsak
ne anlamda rahatliyacaz?
Banega bizde 3,2m euro kazanacak 1,2m euro daha fazla, sampiyonlar ligi var, istanbul gibi guzel sehir var.
Niye gelmek istemesinki.
Mathias çok gelecek vadediyordu sakatlık çocuğu perişan etti. Yalnız bu transferlerde bir menajer yeniği sezdim marcondeste aynı takıma gitmiştiAS
Celta, dün resmi olarak Mathias Jansen'in Brentford'a transferini duyurdu. Bugün de Emre Mor'un Galatasaray'a, Andrew Hjulsager'in de Oostende'ye transferleri duyurulacak. https://t.co/bgEFrX71N5
okayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Bu yonetim oyuncu alma, ve satma konusunda inanilmaz basarisiz. Dursun ve Cenk'e kizabilirsiniz ama adamlarin kurdugu takim 2 sene sampiyon oldu ve hala o oyunculari satip sen butce olusturuyorsun.
Sukru
Abdurrahim
Bu adamlar elit bir kulubun transfer komitesinde asla ve asla olmamali.
ilk hatayı yaptı sonra yıldız oldu
şansı yaver gitmese kronolojik olarak baktığımızda maçın ertesi günü kapıya konurdu
ben diyorum ki olağandışı gelişen bir maçta olağandışı goller attı diye sezon boyu gösterdiği performans unutuluyorsa o sıçışı gole dönüşse sezon performansı herkesin gözüne batmaya başlayacaktı
Rivayı çarçur edip, yıllık 3-4 milyon maaşa topçu bağlama dersi mi verecek Sigdursun ve Cenk?