Temuçin Türkboyu
Tecrübeli Üye
- 12 Temmuz 2010
- 5.864
- 1.796
- 1.588
Cagne nin mevcut kanat rotasyonunda geçen seneden daha fazla iş yapacağını düşünüyorum, öncelik orta sahaya verilmeli transferde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iyi geldi sabah sabah bana da , kasvetli bi gün zaten@Mehmet BİLİCİOĞLU talihsiz aciklamaydi, bu forumdaslari azcik taniyorsam, bu durumu ömür boyu unutmazlar, okadar piskopatiz biz forum olarak. HAHAHAHHAHAHAHA
Haber sallamasyon ciddiye alınmazÖnceki gün Emre’nin transferi TRT Spor tarafından kamuoyuna duyurulduğunda Emre’nin Danimarka’daki arkadaşının, TSİ 17.55’te Danca olarak, “Devlet Kanalı TRT senin Galatasaray ile anlaştığını söylüyor. Şimdi de internette yayınladılar” diye yazdığı, Emre’nin ise TSİ 18.04’de “Evet, biliyorum. Ha ha” diyerek anlaştıklarını belirttiği ifade edildi.
Arkadaşının bunun ardından; ‘Tebrikler... Şampanya açalım mı?” diye sorduğu dile getirildi. Emre’nin de bunun üzerine, “Bana ödeyeceklerinden pek memnun değilim ama futbol açısından en iyisi olacağını sanıyorum” cevabını yolladığı ortaya çıktı. Emre böylece parayı değil kariyeri seçtiğini ortaya koyarak, bu sezon Galatasaray’da çok farklı bir Emre Mor izlettireceğini göstermiş oldu.
Daha 21 yaşında paragöz çocuk o yüzden Borissia Dortmund'da tutunamadı. Celta Vigo'da bilmem kaç kez kadro dışı kaldı. Aklında futbol ve oynadığı oyundan zevk alma düşünceleri yok. Varsa yoksa para bu yaşta. Aidiyet duygusu yok. Ulan ben Galatasaray'da futbol oynayacam değil para almayı üstüne para veririm. Şampiyonlar Liginde boy göstereceksin. Tüm dünyanın gözü sende olacak. Yapacağın 2 hareketle bir anda dünya futbol piyasasında güzel bir yer edinebilirsin. Çocuk kalkmış paradan bahsediyor. Ulan ben 12 yaşımdayken Galatasaray'ın Avrupa maçlarını izlerken heyecandan elim ayağım titrerdi. Ben Emre Mor'un tutacağını pek zannetmiyorum velhasıl.
Önceki gün Emre’nin transferi TRT Spor tarafından kamuoyuna duyurulduğunda Emre’nin Danimarka’daki arkadaşının, TSİ 17.55’te Danca olarak, “Devlet Kanalı TRT senin Galatasaray ile anlaştığını söylüyor. Şimdi de internette yayınladılar” diye yazdığı, Emre’nin ise TSİ 18.04’de “Evet, biliyorum. Ha ha” diyerek anlaştıklarını belirttiği ifade edildi.
Arkadaşının bunun ardından; ‘Tebrikler... Şampanya açalım mı?” diye sorduğu dile getirildi. Emre’nin de bunun üzerine, “Bana ödeyeceklerinden pek memnun değilim ama futbol açısından en iyisi olacağını sanıyorum” cevabını yolladığı ortaya çıktı. Emre böylece parayı değil kariyeri seçtiğini ortaya koyarak, bu sezon Galatasaray’da çok farklı bir Emre Mor izlettireceğini göstermiş oldu.
Daha 21 yaşında paragöz çocuk o yüzden Borissia Dortmund'da tutunamadı. Celta Vigo'da bilmem kaç kez kadro dışı kaldı. Aklında futbol ve oynadığı oyundan zevk alma düşünceleri yok. Varsa yoksa para bu yaşta. Aidiyet duygusu yok. Ulan ben Galatasaray'da futbol oynayacam değil para almayı üstüne para veririm. Şampiyonlar Liginde boy göstereceksin. Tüm dünyanın gözü sende olacak. Yapacağın 2 hareketle bir anda dünya futbol piyasasında güzel bir yer edinebilirsin. Çocuk kalkmış paradan bahsediyor. Ulan ben 12 yaşımdayken Galatasaray'ın Avrupa maçlarını izlerken heyecandan elim ayağım titrerdi. Ben Emre Mor'un tutacağını pek zannetmiyorum velhasıl.
son 1 senesi kalmış hemde 32 yaşındaki adama sevilla durduk yere o kadar para vermez.
ne yani sanki tek eksik fernando muydu sevillada?
mutlaka o paranın bir kısmı kendilerine geri dönecek Banega transferinde.
milliyet'teki haberde yazıyor
Banega transfer söylentilerinin çıktığı ilk günlerde de söylemiştim yineliyorum; Bence Banega gelmezse karalar bağlanacak bir futbolcu değil açıkçası pek umursamam.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Banega’nın geldiğini düşünürsek eğer yanına sağlam 6 numara lazım. Banega-Amartey ikilisi nasıl olur.? L.City muhakak kiralar.
5 milyon euro'cuk Avrupa takımları için çerez parası gözü kapalı verirler sen bile yemek yerken hesabı daha çok düşünürsünVerdikleri para bile degil. Sevilla 100 milyon harcadi bu dönem