Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cagne nin mevcut kanat rotasyonunda geçen seneden daha fazla iş yapacağını düşünüyorum, öncelik orta sahaya verilmeli transferde.

monchi cok uyanık cokta tecrübeli adam banegayı iyi paraya satmak istiyor çok açık

eğerki banega gercekten kalsın isteseydi noktayı koyardı sözleşmesini uzatacaz derdi sonucta ocak ayında bedava olacak oyuncu

monchi 100 bin euro bile fazla koparsam kardır mantıgında bir adam

romadan liverpoola giderken allison transferi icin ne süründürmüstü herifleri

Okay nerden çıktı. Bir kaç sayfa önce menejerinin açıklamasını paylaştım. Adam 15 milyon avro dan başlıyor diyor okayın bonservisi. Nereni satıp da alacan?

@Mehmet BİLİCİOĞLU talihsiz aciklamaydi, bu forumdaslari azcik taniyorsam, bu durumu ömür boyu unutmazlar, okadar piskopatiz biz forum olarak. HAHAHAHHAHAHAHA
iyi geldi sabah sabah bana da , kasvetli bi gün zaten :)

işin ilginç yani ne mariano nede islayı beğeniyorum ikiside birbirinden kamil :) mevcut form durumları olarak ama isla önde bence , mariano ölmüş ağlayanı yok . orta yaparak asist yaparak sağ bek olunmuyor sadece :D

Önceki gün Emre’nin transferi TRT Spor tarafından kamuoyuna duyurulduğunda Emre’nin Danimarka’daki arkadaşının, TSİ 17.55’te Danca olarak, “Devlet Kanalı TRT senin Galatasaray ile anlaştığını söylüyor. Şimdi de internette yayınladılar” diye yazdığı, Emre’nin ise TSİ 18.04’de “Evet, biliyorum. Ha ha” diyerek anlaştıklarını belirttiği ifade edildi.

Arkadaşının bunun ardından; ‘Tebrikler... Şampanya açalım mı?” diye sorduğu dile getirildi. Emre’nin de bunun üzerine, “Bana ödeyeceklerinden pek memnun değilim ama futbol açısından en iyisi olacağını sanıyorum” cevabını yolladığı ortaya çıktı. Emre böylece parayı değil kariyeri seçtiğini ortaya koyarak, bu sezon Galatasaray’da çok farklı bir Emre Mor izlettireceğini göstermiş oldu.

Daha 21 yaşında paragöz çocuk o yüzden Borissia Dortmund'da tutunamadı. Celta Vigo'da bilmem kaç kez kadro dışı kaldı. Aklında futbol ve oynadığı oyundan zevk alma düşünceleri yok. Varsa yoksa para bu yaşta. Aidiyet duygusu yok. Ulan ben Galatasaray'da futbol oynayacam değil para almayı üstüne para veririm. Şampiyonlar Liginde boy göstereceksin. Tüm dünyanın gözü sende olacak. Yapacağın 2 hareketle bir anda dünya futbol piyasasında güzel bir yer edinebilirsin. Çocuk kalkmış paradan bahsediyor. Ulan ben 12 yaşımdayken Galatasaray'ın Avrupa maçlarını izlerken heyecandan elim ayağım titrerdi. Ben Emre Mor'un tutacağını pek zannetmiyorum velhasıl.

son 1 senesi kalmış hemde 32 yaşındaki adama sevilla durduk yere o kadar para vermez.
ne yani sanki tek eksik fernando muydu sevillada?
mutlaka o paranın bir kısmı kendilerine geri dönecek Banega transferinde.

Önceki gün Emre’nin transferi TRT Spor tarafından kamuoyuna duyurulduğunda Emre’nin Danimarka’daki arkadaşının, TSİ 17.55’te Danca olarak, “Devlet Kanalı TRT senin Galatasaray ile anlaştığını söylüyor. Şimdi de internette yayınladılar” diye yazdığı, Emre’nin ise TSİ 18.04’de “Evet, biliyorum. Ha ha” diyerek anlaştıklarını belirttiği ifade edildi.

Arkadaşının bunun ardından; ‘Tebrikler... Şampanya açalım mı?” diye sorduğu dile getirildi. Emre’nin de bunun üzerine, “Bana ödeyeceklerinden pek memnun değilim ama futbol açısından en iyisi olacağını sanıyorum” cevabını yolladığı ortaya çıktı. Emre böylece parayı değil kariyeri seçtiğini ortaya koyarak, bu sezon Galatasaray’da çok farklı bir Emre Mor izlettireceğini göstermiş oldu.

Daha 21 yaşında paragöz çocuk o yüzden Borissia Dortmund'da tutunamadı. Celta Vigo'da bilmem kaç kez kadro dışı kaldı. Aklında futbol ve oynadığı oyundan zevk alma düşünceleri yok. Varsa yoksa para bu yaşta. Aidiyet duygusu yok. Ulan ben Galatasaray'da futbol oynayacam değil para almayı üstüne para veririm. Şampiyonlar Liginde boy göstereceksin. Tüm dünyanın gözü sende olacak. Yapacağın 2 hareketle bir anda dünya futbol piyasasında güzel bir yer edinebilirsin. Çocuk kalkmış paradan bahsediyor. Ulan ben 12 yaşımdayken Galatasaray'ın Avrupa maçlarını izlerken heyecandan elim ayağım titrerdi. Ben Emre Mor'un tutacağını pek zannetmiyorum velhasıl.
Haber sallamasyon ciddiye alınmaz

Bu ne

son 1 senesi kalmış hemde 32 yaşındaki adama sevilla durduk yere o kadar para vermez.
ne yani sanki tek eksik fernando muydu sevillada?
mutlaka o paranın bir kısmı kendilerine geri dönecek Banega transferinde.

Verdikleri para bile degil. Sevilla 100 milyon harcadi bu dönem

Banega transfer söylentilerinin çıktığı ilk günlerde de söylemiştim yineliyorum; Bence Banega gelmezse karalar bağlanacak bir futbolcu değil açıkçası pek umursamam.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bende öyle düşünüyorum ayriyeten ben daha çok iki yönlü orta saha istiyorum atletik siyahi fişek gibi amartey gibi lemina gibi

Leicesterda

3 dos var

Amartey
Ndidi
Mendy

Bunlarin birtanesi gider bence, Mendynin 1 senesi kalmis derhal cokmek lazim 6 sene dos aramayiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt