Fatih Dursun
Aslan Üye
- 2 Ocak 2012
- 8.262
- 5.999
- 1.483
Geçmiş olsunAjans 1905 Son Dakika! Gelişmeler Tedbir kararının kalkacağını gösteriyor!
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçmiş olsunAjans 1905 Son Dakika! Gelişmeler Tedbir kararının kalkacağını gösteriyor!
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
çıtır tavuk topu sever misin renktaşEmre mooooor
Messi serbest oynamıyor en azından teknik direktörü messiye sen serbest oyna demiyordur hatta ben messiye bir şey dendiğini de sanmıyorum,messi muhtemelen ben bu maç oynamak istiyorum,önümüzdeki maçta oynamak istemiyorum ya da 60 dakka oynayıp çıkacam ona göre falan dediğini de düşünüyorum.Hatta ben messinin takımda kimlerin oynamasına da karar verdiğini düşünüyorum.Bu arada acaba hoca emre moru Messi gibi serbest oynatir mi ? Benzer rollerde
yummyyyçıtır tavuk topu sever misin renktaş
aynen böyle.Banega işini çözerse para çözecek gibi ,anlaşılan 6 ve üstüne çıkmamız gerekecek yoksa hoca bırakmıyor falan taktik.
Karşı tarafın avukatı ne diyor acabadinleyin ve rahatlayın arkadaşlar,olumlu
Messi serbest oynamıyor en azından teknik direktörü messiye sen serbest oyna demiyordur hatta ben messiye bir şey dendiğini de sanmıyorum,messi muhtemelen ben bu maç oynamak istiyorum,önümüzdeki maçta oynamak istemiyorum ya da 60 dakka oynayıp çıkacam ona göre falan dediğini de düşünüyorum.Hatta ben messinin takımda kimlerin oynamasına da karar verdiğini düşünüyorum.
Tedbir kalkarsa seçime gitmek zorunda yönetimşimdi arkadaşlar ben mi yanlış anladım?
tedbirin kalkması bizim için iyi bir gelişme olmuyor mu?