Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tedbir kararı kalkacak deniyor, Fatih hocayı kaybedersek, Galatasaray bir daha genel kurul yapamaz kan çıkar

Banega işini çözerse para çözecek gibi ,anlaşılan 6 ve üstüne çıkmamız gerekecek yoksa hoca bırakmıyor falan taktik.

Bu arada acaba hoca emre moru Messi gibi serbest oynatir mi ? Benzer rollerde
Messi serbest oynamıyor en azından teknik direktörü messiye sen serbest oyna demiyordur hatta ben messiye bir şey dendiğini de sanmıyorum,messi muhtemelen ben bu maç oynamak istiyorum,önümüzdeki maçta oynamak istemiyorum ya da 60 dakka oynayıp çıkacam ona göre falan dediğini de düşünüyorum.Hatta ben messinin takımda kimlerin oynamasına da karar verdiğini düşünüyorum.

Benim asıl çekindiğim nokta bir takım karanlık ellerin mahkemeye etki etmesi. Nasıl yabancı sınırı ile hızımızı kesmeye çalışıyorlarsa mahkeme yoluyla da kulübü içten karıştırmak isteyebilirler.

Messi serbest oynamıyor en azından teknik direktörü messiye sen serbest oyna demiyordur hatta ben messiye bir şey dendiğini de sanmıyorum,messi muhtemelen ben bu maç oynamak istiyorum,önümüzdeki maçta oynamak istemiyorum ya da 60 dakka oynayıp çıkacam ona göre falan dediğini de düşünüyorum.Hatta ben messinin takımda kimlerin oynamasına da karar verdiğini düşünüyorum.

False nine veya on numara gibi. Gayet serbest oynuyor

şimdi arkadaşlar ben mi yanlış anladım?
tedbirin kalkması bizim için iyi bir gelişme olmuyor mu?

Cengiz-Apo-Terim üçlüsü dağılınca bakalım burada bu isimlere laf çakan kesim foruma uğrayacaklar mı takip edelim

Ya da bahsedildiği gibi bize parlak gelecek sağlayacak mı ?

Boş boş konuşmaya gelince her şey güzel

ZUYgGl.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt