Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gs lisenindir halkın falan değil. Ultraslan gibi barzolarin, parası olan ama bilgisiz kekolarin divana falan katıldığını düşünmek istemiyorum. En yakın örneği Fenerbahçe divanlarinin kalitesizligi, nasıl millet dalga geçiyordu? Gs yi lisemizde okumuş bir yerlere gelmiş kaliteli bireyler yönetmeli, sıradan halk veya paralı kekolar değil.

ANE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Haklısın Dursun Özbek gibi Özhan Canaydın gibiler yönetmeli Galatasaray'ı.Bunların başında da Ali Koç'a ödül veren İnan Kıraç olmalı

Gs lisenindir halkın falan değil. Ultraslan gibi barzolarin, parası olan ama bilgisiz kekolarin divana falan katıldığını düşünmek istemiyorum. En yakın örneği Fenerbahçe divanlarinin kalitesizligi, nasıl millet dalga geçiyordu? Gs yi lisemizde okumuş bir yerlere gelmiş kaliteli bireyler yönetmeli, sıradan halk veya paralı kekolar değil.

Jurassic park yönetsin diyorsun yani.

50765

Divan üyeleri metin aslan, metin ünlü hararetli savunma yaptı. İdari ibrasızlığın kaldırılmasını istedi. Ahmet özdoğan nın avukatı, yönetime harcama yetkisi yasağı istede. Şimdi Galatasaray kulüp avukatları söz alıyor..

Ulan ahmet

Seçimin yenilenmesi için muhalefet değil junior aziz kimlere para yedirmistir kim bilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt