Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.220
- 8.249
- 1.233
Abdurrahim umarım Rte yi devreye sokup şu mahkeme işini çözer, malum yargı bağımsız değil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çıtır tavuk topu sever misin renktaş
Yönetim dağıldığı an ne hoca kalır ne Apo
Enayiler mi o kadar uğraştıkları yapıyı başkalarına yedirsinler ?
Haklısın Dursun Özbek gibi Özhan Canaydın gibiler yönetmeli Galatasaray'ı.Bunların başında da Ali Koç'a ödül veren İnan Kıraç olmalıGs lisenindir halkın falan değil. Ultraslan gibi barzolarin, parası olan ama bilgisiz kekolarin divana falan katıldığını düşünmek istemiyorum. En yakın örneği Fenerbahçe divanlarinin kalitesizligi, nasıl millet dalga geçiyordu? Gs yi lisemizde okumuş bir yerlere gelmiş kaliteli bireyler yönetmeli, sıradan halk veya paralı kekolar değil.
ANE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Jurassic park yönetsin diyorsun yani.Gs lisenindir halkın falan değil. Ultraslan gibi barzolarin, parası olan ama bilgisiz kekolarin divana falan katıldığını düşünmek istemiyorum. En yakın örneği Fenerbahçe divanlarinin kalitesizligi, nasıl millet dalga geçiyordu? Gs yi lisemizde okumuş bir yerlere gelmiş kaliteli bireyler yönetmeli, sıradan halk veya paralı kekolar değil.
Gs lisenindir halkın falan değil. Ultraslan gibi barzolarin, parası olan ama bilgisiz kekolarin divana falan katıldığını düşünmek istemiyorum. En yakın örneği Fenerbahçe divanlarinin kalitesizligi, nasıl millet dalga geçiyordu? Gs yi lisemizde okumuş bir yerlere gelmiş kaliteli bireyler yönetmeli, sıradan halk veya paralı kekolar değil.
"Sen hele benim kim olduğumu biliyormusun yeğen"Şu adamda hiç banegayi verecek tip var mi ?Ekli dosyayı görüntüle 50764
tedbir geçerli olunca transfer yapılabiliyor mu?
Seçimde Mustafa cengiz tekrar aday olabilir umarım en önemlisi o
Arabayla ankaraya gidiyor
Aydin yazdigini anlayamadim
Hangi yapiyi kim yiyor
Hoca niye bıraksın ki
Mahkeme bitişi açıklama yapılır
Sen fake hesapla takılmaya devam et biz bilmiyoruz sanki, devam et bakalım biraz daha sonu kötü olacakEvet abi
Ona bakarsan hala bu adamın getirdiği topçular ile şampiyon olup bu adamın topçularıni satarak ayakta duruyoruz. Mustafa Cengiz in getirdiği hangi oyuncudan kar ettik?