Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.003
- 73.550
- 5.188
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gordugum en sacma yorum bu avrupa takimlarinin uye sayilarina bak taraftar uye oluyor ve senelik gelirlerine bak galatasaray genel kurul uyeleri yamyamdir.Gs lisenindir halkın falan değil. Ultraslan gibi barzolarin, parası olan ama bilgisiz kekolarin divana falan katıldığını düşünmek istemiyorum. En yakın örneği Fenerbahçe divanlarinin kalitesizligi, nasıl millet dalga geçiyordu? Gs yi lisemizde okumuş bir yerlere gelmiş kaliteli bireyler yönetmeli, sıradan halk veya paralı kekolar değil.
ANE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Takımı anadolu takimina çeviriyorlar kadro konusunda. Gidebilirler üzülmem.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
100 yılı aşkın bir süredir yönetmiyor mu ve Türkiye nin en başarılı kulübü değil mi? İstisnalar olabilir ama oradaki insanlar okumuş bir yerlere gelmiş başarmış bilgili insanlar, her topluluk da olduğu gibi ordada kötüleri olabiliyor aralarında tabi. Mantıken bir yeri bu tür başarılı, is adami insanlar mı daha iyi yönetir yoksa halkın içinden önüne gelen holigan taraftar grubu veya parası olan sonradan görmüş kekolar mi?dünyaya mal olmuş bir camiayı lise mi yönetsin yani?
boş yorum yapmış arkadaş heralde kendisi de bir liseli.
Sen asıl hesabınla bundan sonra yazabilecek misin bakalım, görürüz.
Evet zaten Türkiye de Avrupa kalitesinde bir yer. Fenerbahçe divan kurullarını takip etmeni öneririm önümüzdeki dönemlerde, baya bi üye aldılarGordugum en sacma yorum bu avrupa takimlarinin uye sayilarina bak taraftar uye oluyor ve senelik gelirlerine bak galatasaray genel kurul uyeleri yamyamdir.
Sen asıl hesabınla bundan sonra yazabilecek misin bakalım, görürüz.
İnan Kıraç'ı nasıl bulursun ? Yada Serdar Eder (çene Serdar)100 yılı aşkın bir süredir yönetmiyor mu ve Türkiye nin en başarılı kulübü değil mi? İstisnalar olabilir ama oradaki insanlar okumuş bir yerlere gelmiş başarmış bilgili insanlar, her topluluk da olduğu gibi ordada kötüleri olabiliyor aralarında tabi. Mantıken bir yeri bu tür başarılı, is adami insanlar mı daha iyi yönetir yoksa halkın içinden önüne gelen holigan taraftar grubu veya parası olan sonradan görmüş kekolar mi?
GS kültürü böyledir bunu sevmeyen GS yi tanımamış sevmemiş demektir ve kendi kıçını düşünüyor demektir. Ben kulüp de çalıştım ve ultraslan in ne kadar çıkarcı pislik bir oluşum olduğuna da şahit oldum. O dede diye dalga geçtiğiniz adamlar içinde seviyesine hiç bir zaman ulasamayacaginiz yüzlerce insanlar var
Muzmin sakat ne alakaŞimdi işin yoksa bul tecrübeli, geriden oyun kurabilen oyun görüşü iyi ön libero. Aklımda Nuri Şahin var. Zorlamak lazım.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dediğim gibi her büyük oluşumda olduğu gibi bizdede kötü niyetli, yetersiz insanlar var. Gayet doğal. Bu kişiler hakkında yorum yok yinede.İnan Kıraç'ı nasıl bulursun ? Yada Serdar Eder (çene Serdar)
sorun nedirSen asıl hesabınla bundan sonra yazabilecek misin bakalım, görürüz.
Mevzu Galatasaraylı olmak değilHarcama sınırı istemek ne demek lan ? Bunlarin Galatasarayli olduğuna emin miyiz?
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
100 yılı aşkın bir süredir yönetmiyor mu ve Türkiye nin en başarılı kulübü değil mi? İstisnalar olabilir ama oradaki insanlar okumuş bir yerlere gelmiş başarmış bilgili insanlar, her topluluk da olduğu gibi ordada kötüleri olabiliyor aralarında tabi. Mantıken bir yeri bu tür başarılı, is adami insanlar mı daha iyi yönetir yoksa halkın içinden önüne gelen holigan taraftar grubu veya parası olan sonradan görmüş kekolar mi?
GS kültürü böyledir bunu sevmeyen GS yi tanımamış sevmemiş demektir ve kendi kıçını düşünüyor demektir. Ben kulüp de çalıştım ve ultraslan in ne kadar çıkarcı pislik bir oluşum olduğuna da şahit oldum. O dede diye dalga geçtiğiniz adamlar içinde seviyesine hiç bir zaman ulasamayacaginiz yüzlerce insanlar var
Bu klubun en buyuk sorunu lisedir insallah birgun kapanirEvet zaten Türkiye de Avrupa kalitesinde bir yer. Fenerbahçe divan kurullarını takip etmeni öneririm önümüzdeki dönemlerde, baya bi üye aldılar