Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gs lisenindir halkın falan değil. Ultraslan gibi barzolarin, parası olan ama bilgisiz kekolarin divana falan katıldığını düşünmek istemiyorum. En yakın örneği Fenerbahçe divanlarinin kalitesizligi, nasıl millet dalga geçiyordu? Gs yi lisemizde okumuş bir yerlere gelmiş kaliteli bireyler yönetmeli, sıradan halk veya paralı kekolar değil.

ANE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gordugum en sacma yorum bu avrupa takimlarinin uye sayilarina bak taraftar uye oluyor ve senelik gelirlerine bak galatasaray genel kurul uyeleri yamyamdir.

dünyaya mal olmuş bir camiayı lise mi yönetsin yani?
boş yorum yapmış arkadaş heralde kendisi de bir liseli.
100 yılı aşkın bir süredir yönetmiyor mu ve Türkiye nin en başarılı kulübü değil mi? İstisnalar olabilir ama oradaki insanlar okumuş bir yerlere gelmiş başarmış bilgili insanlar, her topluluk da olduğu gibi ordada kötüleri olabiliyor aralarında tabi. Mantıken bir yeri bu tür başarılı, is adami insanlar mı daha iyi yönetir yoksa halkın içinden önüne gelen holigan taraftar grubu veya parası olan sonradan görmüş kekolar mi?
GS kültürü böyledir bunu sevmeyen GS yi tanımamış sevmemiş demektir ve kendi kıçını düşünüyor demektir. Ben kulüp de çalıştım ve ultraslan in ne kadar çıkarcı pislik bir oluşum olduğuna da şahit oldum. O dede diye dalga geçtiğiniz adamlar içinde seviyesine hiç bir zaman ulasamayacaginiz yüzlerce insanlar var

100 yılı aşkın bir süredir yönetmiyor mu ve Türkiye nin en başarılı kulübü değil mi? İstisnalar olabilir ama oradaki insanlar okumuş bir yerlere gelmiş başarmış bilgili insanlar, her topluluk da olduğu gibi ordada kötüleri olabiliyor aralarında tabi. Mantıken bir yeri bu tür başarılı, is adami insanlar mı daha iyi yönetir yoksa halkın içinden önüne gelen holigan taraftar grubu veya parası olan sonradan görmüş kekolar mi?
GS kültürü böyledir bunu sevmeyen GS yi tanımamış sevmemiş demektir ve kendi kıçını düşünüyor demektir. Ben kulüp de çalıştım ve ultraslan in ne kadar çıkarcı pislik bir oluşum olduğuna da şahit oldum. O dede diye dalga geçtiğiniz adamlar içinde seviyesine hiç bir zaman ulasamayacaginiz yüzlerce insanlar var

İnan Kıraç'ı nasıl bulursun ? Yada Serdar Eder (çene Serdar)

Fenerlilerden geçilmiyordu, bir de dinozor seviciler varmış.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ben ultraslandan bahsetmedim ki? ayrıca onlar kim ki yönetecekmiş? onlar menfaatlerine bakar o kadar.
bir oluşumu yönetmek için ille de sofistike bir eğitim almış olman mı gerekiyor sanki?
GS kültürü böyle diye bir şey yoktur, olmazdır.
30 milyon taraftarın hepsi de GS liseli mi sanki?
harcama sınırlaması istemek nereden çıktı? bunlar mı daha çok seviyor takımı?
ben liseli değilim ama İTÜ mezunuyum ve ordaki dedelerden de kat kat zekiyim.
boklu donlarımı vermem onlara.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt