Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tam takip edemedigim icin soruyorum, secim gündemi simdi tamamen ortadan kalkmis mi oluyor arkadaslar?

Koyduk mu yani simdi bu liseli fosillere?

Nerde kaldı bu Emre Mor yahu... İsmim küçük harflerle sevgili adminler. Düzeltebilirseniz çok sevinirim.

2 ortasaha transferiyle genç ve dinamik bir ortasahaya sahip olma şansımız var. Takviye yapılamazsa yaşlı durağan bir ortasahamız olur. ALLAH MUHAFAZA

Orta sahada Marcao ve Luyindama gibi geleceği düşünerek hamle yapma fırsatı elimize geçti. Umarım nokta atışı olur.

Boş yapmayalım. Geçen dönem gördük iyi transferler gelmezse avrupada başarı gelmiyor. Takımda fatih hoca varsa iyi transfer = başarı demektir. Eğer hocanın istediklerini almazlarsa başarısızlardır ve giderler bu kadar net fazla anlam yükleme basit bir denklem.
Boş yapan yok. Yalnız senin bu denklemin Kübün hacminin 4/3 pi x r^3 olduğunu söylemen gibi birşey. O formülü yerine koymak için kaç katlı integral hesabı yapıldığı senin için önemli değil. Konuyu şöyle uzatarak yazayım;

Öncelikle yapılan transferlerin hiçbirisi yönetimin kendi kafasından yaptığı transferler değil. Hepsi Fatih Terim istek ve onaylı transferler. Çöp dediğiniz adamların hepsi sezon içerisinde yedekten oyuna girebilecek ya da 11 de başlayarak oyuna katkı verecek isimler ki Buna Adem Büyük de dahil sevmesem de istemesem de...

Ayrıca ffp denilen ve Türkiye'de sadece ne hikmetse bize uygulanan bir sistem var. Bu da şu demek oluyor. Şayet elinde 50.000 TL paran varsa 60.000 TL lik bir araba alamazsın. Yok ben sağdan soldan 10.000 TL daha bulurum yine de o istediğim arabayı alırım diye birşey yok.

Diğer bir taraftan bir oyuncuyu almak istersin. Kulübü ikna edersin oyuncu bu ülkeye gelmek istemez. Bu ülkeye geldiğinde kariyerinin düşüşe geçtiğini düşünür ve bunu kabul etmek istemez. Ya da bunu kabul eder madem öyle giderim Çin'e, Orta Doğu'ya daha fazla kazanırım der. Bu transfer olmaz. Tam tersi de olabilir oyuncuyu ikna edersin. Takımı almak için hevesli bir takım görünce daha fazla kazanmak için başka seçeneklere yönelir. Oyuncuyu sana satmak istemez. Daha fazla para veren kulübe göndermek ister. Bu yüzden transfer suya düşer. Bazen bizim Digne'de yatığımız gibi oyuncudan zarar etmek istemez. Diagne den bağımsız olarak belirlediği kafasında geçen bir rakam vardır ve onun altında satacağıma takımda kalsın denir.

Bu arada çok iyi bir oyuncu aldığını düşünürsün. Takımla kimyası örtüşmez. geldiği takımda katkı veremez. Ya da ailesel problemler yaşar kendini futboluna odaklayamaz. Ya da sakatlanır. oyuncudan verim alamazsın. Belki de sakatlıktan sonra kendini bir daha toparlayamaz.

Şimdi gelelim senin şu basit denkleme. İyi transfer dediğin denklemin 1. kısmına ulaşabilmek için belki 10 tane ya da 20 tane denklem çözmen gerek.

Daha da uzatayım cevabımı. Avrupa'da başarı???? Bunca yıldır gelen maddi sıkıntılar içerisinde CL'de başarı için sabırlı olmak gerekir. Öncelikle düzenli olarak CL'ye gitmek bir başarıdır. Sürekli adını o ligde duyurmak ve oradan gelen gelirleri almak bir başarıdır. Zamanla kulübün içerisindeki sıkıntılar çözüldükçe, alttan da oyuncu takviyesi geldikçe o turnuvada da gittiğin mesafeler artacaktır. Ama önce sabır ve yapılan yanlışları tabi ki göreceğiz ve eleştireceğiz. Ama bir transfer dönemi ile 2 yıllık şampiyonluğu, maddi olarak kar açıklamayı falan görmezden gelemeyiz.

Emre Utkucan abim, haydi be kral, yap şovunu şimdi, sahne senin.

Bul bize şöyle 23 yaşında Brezilyalı bir cengaver. Fernando-Melo karışımı bir şey. Yeniden aşık olalım, yakalım bu gezegeni be şefim.

Umudumuz Emre Utkucan.
Danilo bu, benim evlat olan

—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

En son niye 10 gün ceza yedim kontrol edebilir misin?

Birde hangi mesajımdan dolayı 10 gün yediğimi iletebilir misin lütfen?

Argo dahi kullanmadan 10 gün yedim çünkü.
bulmam zor olur şuan arama sisteminde aksaklık var da ceza puanından dolayı yemişsindir son 30 gün içinde aldığın uyarı sayısına göre katlanıyor ceza, herhangi bir uyarı gelmiştir 9. uyarıdayken sonra oto-ceza geliyor 10 günlük

Şaka maka eğer marcao ve lyundama gibi bir ikiliyi orta saha için de ,tabi yaş ve maliyet de buna dahil,bulursak gerçekten bayernleşiriz lig de top diye oynarız milletle...

En son niye 10 gün ceza yedim kontrol edebilir misin?

Birde hangi mesajımdan dolayı 10 gün yediğimi iletebilir misin lütfen?

Argo dahi kullanmadan 10 gün yedim çünkü.

Renktas. Gercekten helal olsun sana. Bu renklere onem verdigini ve forumdan kopmak istemedigini en guzel sekilde gosteriyorsun. Nezaman senin adini görsem cezadan yeni geri dönmüş oluyorsun :D Ben bukadar ceza yesem bıkardım galiba :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt