İsmail İşler
Kırmızı Üye
- 25 Ocak 2019
- 2.266
- 1.441
- 648
okşamadım raporladımOkşa biraz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
okşamadım raporladımOkşa biraz.
Önceki yönetimlerin yaptığı yıldız transferlerden dolayı oluşan borcu kapatmaya çalışılırken yapılamamıştır.Twitterden
2 yıldır yönetimdesiniz. Kemerburgaz tesisleri noldu ? Teknokent projesi nerde ? 1 tane yıldız yabanci alinabildi mi ? Bahsedilen tüzük değişikliği konusu noldu ? Mecidiyekoy'deki otel ne durumda ? GS basketbol salonu niye başlamadi ? Hep boş laf yapılıyor.
banega ile alakalı gelişme yok dımı reis. veya herhangi bi ortasahaGitti reis kap bildirimi geldi.
Fernando da bugün ailesiyle İstanbul'dan ayrıldı.
arda transferi olursa onyekurudan vazgeceriz çunku takım kanat doldu ondan istemem kaldıki onyekurunun verdiği katkının su halıyle arda yarısını veremezArda transferi, ilk yıldız yabancı orta saha ardından açıklanır. Kişisel tahmin.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Doğru söylüyorsun da o zaman o oyuncuları almış olsaydık vay başımıza gelenlere Çöplerle doldurdunuz takımı vs... Çok uzaklara gitmeye gerek yok. Marcao geldiğinde millet Protekiz liginin düşecek takımından defans oyuncusu için o kadar para ödenir mi diye bu yönetime bas bas bağırmıyor muydu?Zamanında dorukhan ve abdulkadir parmak ya da okay yokuşlu alt liglerde oynarken alabilseydik hem olası yerli kuralına kafaya takmaz hem de 10 senemizi kurtarırdık.
Öyle de iki maçta anlaşılıyor zaten neyin ne olduğu.Doğru söylüyorsun da o zaman o oyuncuları almış olsaydık vay başımıza gelenlere Çöplerle doldurdunuz takımı vs... Çok uzaklara gitmeye gerek yok. Marcao geldiğinde millet Protekiz liginin düşecek takımından defans oyuncusu için o kadar para ödenir mi diye bu yönetime bas bas bağırmıyor muydu?![]()
Banega - Fernando ortasahası kuruldu reis ama Monchi kurdubanega ile alakalı gelişme yok dımı reis. veya herhangi bi ortasaha

Hayır. Modun teki yapmıştı ben uyarmıştım. Ondan uyarı alıp 10 gün kaktırdılarHaberi sen mi yapmıştın, paylasiyosan kaynagi da yazaydin
—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!
hareketlerine dikkat etHayır. Modun teki yapmıştı ben uyarmıştım. Ondan uyarı alıp 10 gün kaktırdılar
Alt liglerden alsaydın yerli çöp diye inlerdi forum.Zamanında dorukhan ve abdulkadir parmak ya da okay yokuşlu alt liglerde oynarken alabilseydik hem olası yerli kuralına kafaya takmaz hem de 10 senemizi kurtarırdık.