Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Gomisi geri istiyorum. Her sezon 20 ve üzeri gol atan oyuncu.

Okaka Mokaka gerek yok bunlara

B9FE048B-FF0B-4A49-B01C-D566E8CF3D23.webp

Güncel bi foto mu acaba

İçi geçmiş ihtiyarlar dansa genç scout transferi gelsin en azından tutmazsa satarız

fenerbahçeli futbolculara, Merkez Hakem Kurulu Hakem İşleri Müdürü ve VAR Direktörü Barış Şimşek tarafından 2019-2020 sezonunda değişen oyun kurallarına ilişkin seminer verildi.

D_MwTF2WkAAkHHJ.jpg

Evet daha fazla ucret benimde aklima geldi ama sadece para icin yapsa bizim 2-3 kati verecek cin, arap takimlari var. Acaba Monchi ve ya lopet ile sorun mu yasadi?

Avrupada kalmak istiyor. Benaga ile bir yazı okumuştum. Uyum süreci sorunu olan bir oyuncu. İntere gittiğinde çok zorlanmış. İyi bir sezon geçirmesine ragmen 1 sezon sonra geri dönmüştü.

Çin ve Arap kulupleri farklı kültürler. Bu yüzden gitmemiş olabilir. İstanbul Avrupai şehir. Ayrıca Galatasaray CL'de oynayan bir takım.

Emrenin Fotosu bugündenmi?

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

diagne 15
belhanda 10 milyona satilir

al sana temizinden 25m euro.

Beklerimizinde daha iyi olması gerektiğini düşünüyorum.
Hadi ikisinide değiştiremesek bile bir tanesini kesinlikle değiştirmemiz gerek.
yani ilk 11 için net olarak 6 oyuncuya ihtiyacımız olur.

ilk 11 için sağ bek veya sol bek-3 orta saha-babelin aksine daha hareketli ve hızlı bir sol kanat-forvet..

eldeki kadroya bakdığımızda, emre morunda geldiğini varsayarsak o almamız gereken 6 as oyuncuya yoğunlaşmalıyız. Artık alternatif oyunculara falan hiç gerek yok.Oyuncu alınacaksa bu ilk 11'e olmalıdır.

diagne-belhanda-fernando-mariano
bu dörtlüden 30 milyon gelebilir.

Bu parayla her türlü kaliteli kadro kurarsın.
Hatta bonservisi elinde ve kiralık bir kaç oyuncuyu aldıktan sonra bonservis parasını bir,iki kaliteli üst düzey oyuncuyada verebiliriz.

Hhahhaahaha

Ulan bu veli yigit, harbiden saka yaw arjantin gazetesi zaten ayni haberi gecen gun verdi simdi ayni haberi veriyor.

Her transfer döneminde kanser olmak zorunda mıyız?

31 Ağustos'ta umulmadık dünyanın profesyonel bariyerlerini alacağız sanırım yine. Gidişat onu gösteriyor maalesef...
Profesyonel dünyanın umulmadık bariyerleri dersek renktaş evrende başka canlılar var mı geyiğinden de kurtulmuş oluruz bi nebze

Veli Yiğit Monchi'nin gitmesine izin vermiş. Sevilla TD'si gitmesini istemiyormuş. Yeni sezonda saha içi lideri yapacakmış. Seni ofansta oynatacagım. Seni rahatlatacagım. Takımın beynisin demiş.

Veli Yiğit Monchi'nin gitmesine izin vermiş. Sevilla TD'si gitmesini istemiyormuş. Yeni sezonda saha içi lideri yapacakmış. Seni ofansta oynatacagım. Seni rahatlatacagım. Takımın beynisin demiş.
Biz neden verdik Fernando'yu bunlara ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt