Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beklerimizinde daha iyi olması gerektiğini düşünüyorum.
Hadi ikisinide değiştiremesek bile bir tanesini kesinlikle değiştirmemiz gerek.
yani ilk 11 için net olarak 6 oyuncuya ihtiyacımız olur.

ilk 11 için sağ bek veya sol bek-3 orta saha-babelin aksine daha hareketli ve hızlı bir sol kanat-forvet..

eldeki kadroya bakdığımızda, emre morunda geldiğini varsayarsak o almamız gereken 6 as oyuncuya yoğunlaşmalıyız. Artık alternatif oyunculara falan hiç gerek yok.Oyuncu alınacaksa bu ilk 11'e olmalıdır.

diagne-belhanda-fernando-mariano
bu dörtlüden 30 milyon gelebilir.

Bu parayla her türlü kaliteli kadro kurarsın.
Hatta bonservisi elinde ve kiralık bir kaç oyuncuyu aldıktan sonra bonservis parasını bir,iki kaliteli üst düzey oyuncuyada verebiliriz.
ilk 11i degistirmeden basarili olma sansimiz yok denecek kadar az maalesef. marianosu nagatomosu fernandosu bu takimda artik ilk 11 oynayamaz. belhanda ve diagnenin zaten durdugu her saniye zarar.

benim anlamadığım nokta şu, Banega'dan başka bir adam yok mu, bu adamın alternatifi olarak. 2 ay boyunca bunla yatıp kalkıp ondan sonrada forvetsiz kaldığımız gibi ortasahasız kalacağız anlaşılan

ertuğrul lecceye transferi yattı mı?

ertuğrul ahmetten üstün bir stoper değil.
Az gol yemeleri ertuğrulun iyi bir stoper olduğunu göstermez.Taraftar az sövmüyordu bu adama...

Biz Kaan ayhanı almalıydık.

okan kocuk iyi bir kaleci..Bence bursanın diğer kalecisi muhammetten daha iyi.
bursadan alınacaksa burak kapacak alınabilir.Potansiyelli olduğunu düşünüyorum.
Hocam yanlış anlama ama günde sabah öğle akşam olmak üzere en az 3 kere aynı şeyi paylaşıyorsun. Anladık çok istiyorsun da giderlerse pay mı alıcan nedir bu ısrar ? Burda 1000 kere de yazsan yönetim ve teknik ekibin dediği olacak

Hocasinin birakmak istemedigi adamla neden bu kadar ugrasiyoruz ?

Emre resmiyle ilgili resimi paylasan Görevliyi bulma görevi baslamistir

Basarilar

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Monchi'nin bizim tarafta olmasının sebebi şu:

Biz yılda 3.2 veriyoruzya. Seneye 33 yaşında olacak Banega için yıllık yüksek vermeyecek. Hem de en fazla 1+1 sözleşme önerecek. Monchi biliyor ki Banega benden yüksek bir ücret isteyecek. Ben veremeyeceğim. Bu yüzden bu oyuncudan para kazanmak istiyorum.

3 ay boyunca ayni adamin pesinden kosmak salakliktir. satiyormusunuz diye soracaksin. satmiyoruz derse eyvallah diyip devam edeceksin. bir faksla isi cözersin. bu ahmaklar daha o menajeri bu menajeri araya sokmaya calisiyor. soksunlar sevilla teknik direktörünün ayakkabisina bir oyuncak böcek.

Bir sportif direktor olsaydi suan, Monchiden izin alip Banegayla 1e1 bir gorusurdu, Galatasaraya anlatirdi, Istanbulu, Sampiyonlar ligi faktorune, Terime anlatirdi.

Ama maalesef bizde Ingilizce bile bilmeyen tir soforu oldugu icin, bunlari yapamiyoruz.

Okadar eminimki eger FB bizim pozisyonunumza olsaydi suan, Comolli ucagi binip Banegayla gorusurdu ve ikna etmeye calisirdi.

olur olmaz o ayri konu ama bu tip adama sart oglu sart

Ver 8-10 milyonu bak nasıl uçağa bindirip gönderiyorlar Banega'yı. Paranın açamayacağı kapı yok ama bizde de para yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt