Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Atatürk havalimanı mı :)
D_M5YR2WsAYKjLW.webp

Sen asılırsan isyan çıkarırız
Valla bi geyik dönüyo da rahatsız oldum yine de,sevmiyorum beklemeyi.neyse odur durum.gaipten birileri adima uyelik almadiysa sorun yok,aldiysa da almadığım üyelik için de özür dilerim.ihrac ederlerse kendileri bilirler

Bu herif niye böyle tatava yapıyor anlamıyorum efsanemiz falan mı sanıyor kendini.istemiyoruz ki kendisini
Geçen sene bu zamanlar TSL şampiyonunun oyuncusuyken 1 yılda önce dandik Suudi liginde bidonluğa, oradan da kümede kalma mücadelesi veren ve en az 3-4 sezon daha Avrupa'yı rüyasında görecek olan Temliklispor'a kadar düştün. Hayat gerçekten sürprizlerle dolu.

Kazandırdığın milyonlar ve göbeğini salmak için bizden ayrılmayı beklediğin için teşekkürler Garry oğlan.

Baskanin haberi patlamis falan değil.ispanya basını da dünkü troll arkadaşın onlara göre çöp bi ingilizceyle olan basvurusunu haber yapmışlar.yani hala transfere engel olmayacak belki de feyk olan bi başvuruyu konusuyor ve gündem yapıyosunuz
Transfer yattı demedim ki Sergen. Kulübü razı, oyuncu istekli iken E.Mor'u da almayı beceremeyecek değiller heralde. Fakat başkanın Kap'ı bekleyin demesinden epey süre geçti ve bir sıkıntı olduğu besbelli.

EMRE MOR TRANSFERİNDE SOSYAL MEDYADA TARAFTARIN SEVİNDİĞİNİ GÖREN CELTA YÖNETİMİ BİZDEN BONSERVİS İSTEMİŞ. 1 MİLYON AVRO. BU YÜZDEN UZAMIŞ.

SONRAKİ SATIŞTAN PAY VE BONUS DÜŞÜNÜLMÜYOR MUŞ.

BİZİM BU TARAFTARA SOSYAL MEDYAYI YASAKLAYALIM.
Taraftarın transfere, transfer haberine sevinmesinden daha doğal bir şey yok. Böyle bir şeyin olduğunu düşünmüyorum ama eğer böyle bir şey yaşanıyorsa bile yönetim transfer görüşmelerini gizli tutsun. Basına sızdırmadan yapsınlar, sızmasını önlesinler. Beceremedikleri bir şey değil sonuçta, geçen sene gördük Henry transferinde.

Niye asacaklar seni?
6 -7 sene önce aldığım üyelikler vardı.adlarini da yazdım hepsi cezalı dedim.6 sene once ceza basildi hepsine.hatta 2013te ihraç yedim ya da çok uzun sure ceza aldim tam hatırlamıyorum ve onun sonrasında aldığım ferda savunur üyeliğine yazmama uzun süre izin verdiler benim oldugumu bilerek.sonra sergen zeren hesabından tekrar yazabilme duurmum oluştu ve ferda savnur üyeliği cezalandırıldı.2013 ekim kasım gibi o üyelikte gitti.6 senedir aldığım tek fake üyeliğe de 1 ay önce ceza basildi.onu da dedim ama anlamadım acikcasi durumu 1.5 aydir sorun yok simdi gundem oluyo.sisteme bakcaklardi bakalım anlaşılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt