Göktürkhan ÇİL
Sarı Üye
- 7 Ağustos 2014
- 716
- 584
- 1.083
Atatürk havalimanı mı![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Atatürk havalimanı mı![]()
Sen asılırsan isyan çıkarırız@Emrah Yıldırım abi dme bakar mısın?mahkeme kararı nedir ,asılacak miyim
Valla bi geyik dönüyo da rahatsız oldum yine de,sevmiyorum beklemeyi.neyse odur durum.gaipten birileri adima uyelik almadiysa sorun yok,aldiysa da almadığım üyelik için de özür dilerim.ihrac ederlerse kendileri bilirlerSen asılırsan isyan çıkarırız
Geçen sene bu zamanlar TSL şampiyonunun oyuncusuyken 1 yılda önce dandik Suudi liginde bidonluğa, oradan da kümede kalma mücadelesi veren ve en az 3-4 sezon daha Avrupa'yı rüyasında görecek olan Temliklispor'a kadar düştün. Hayat gerçekten sürprizlerle dolu.Bu herif niye böyle tatava yapıyor anlamıyorum efsanemiz falan mı sanıyor kendini.istemiyoruz ki kendisini
Niye asacaklar seni?Valla bi geyik dönüyo da rahatsız oldum yine de,sevmiyorum beklemeyi.neyse odur durum.gaipten birileri adima uyelik almadiysa sorun yok,aldiysa da almadığım üyelik için de özür dilerim.ihrac ederlerse kendileri bilirler
Alf Özkan'ın böyle 500 tane salladigu vardır boşver
Transfer yattı demedim ki Sergen. Kulübü razı, oyuncu istekli iken E.Mor'u da almayı beceremeyecek değiller heralde. Fakat başkanın Kap'ı bekleyin demesinden epey süre geçti ve bir sıkıntı olduğu besbelli.Baskanin haberi patlamis falan değil.ispanya basını da dünkü troll arkadaşın onlara göre çöp bi ingilizceyle olan basvurusunu haber yapmışlar.yani hala transfere engel olmayacak belki de feyk olan bi başvuruyu konusuyor ve gündem yapıyosunuz
Hiçbir uçak havada kalmaz renkdas illa inecektir.Ciddi soruyorum: bu ucak iner mi beyler?
Gallardo‘ya dönmesin
Taraftarın transfere, transfer haberine sevinmesinden daha doğal bir şey yok. Böyle bir şeyin olduğunu düşünmüyorum ama eğer böyle bir şey yaşanıyorsa bile yönetim transfer görüşmelerini gizli tutsun. Basına sızdırmadan yapsınlar, sızmasını önlesinler. Beceremedikleri bir şey değil sonuçta, geçen sene gördük Henry transferinde.EMRE MOR TRANSFERİNDE SOSYAL MEDYADA TARAFTARIN SEVİNDİĞİNİ GÖREN CELTA YÖNETİMİ BİZDEN BONSERVİS İSTEMİŞ. 1 MİLYON AVRO. BU YÜZDEN UZAMIŞ.
SONRAKİ SATIŞTAN PAY VE BONUS DÜŞÜNÜLMÜYOR MUŞ.
BİZİM BU TARAFTARA SOSYAL MEDYAYI YASAKLAYALIM.
6 -7 sene önce aldığım üyelikler vardı.adlarini da yazdım hepsi cezalı dedim.6 sene once ceza basildi hepsine.hatta 2013te ihraç yedim ya da çok uzun sure ceza aldim tam hatırlamıyorum ve onun sonrasında aldığım ferda savunur üyeliğine yazmama uzun süre izin verdiler benim oldugumu bilerek.sonra sergen zeren hesabından tekrar yazabilme duurmum oluştu ve ferda savnur üyeliği cezalandırıldı.2013 ekim kasım gibi o üyelikte gitti.6 senedir aldığım tek fake üyeliğe de 1 ay önce ceza basildi.onu da dedim ama anlamadım acikcasi durumu 1.5 aydir sorun yok simdi gundem oluyo.sisteme bakcaklardi bakalım anlaşılırNiye asacaklar seni?