- 9 Ocak 2014
- 33.178
- 9.463
- 1.538
Taylana hayır demem çocuk iyi yaninada Marchisio gibi bir üstat koyalım
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaç milyar tane mesajın var ayıp ederler. İsyan çıkarırız6 -7 sene önce aldığım üyelikler vardı.adlarini da yazdım hepsi cezalı dedim.6 sene once ceza basildi hepsine.hatta 2013te ihraç yedim ya da çok uzun sure ceza aldim tam hatırlamıyorum ve onun sonrasında aldığım ferda savunur üyeliğine yazmama uzun süre izin verdiler benim oldugumu bilerek.sonra sergen zeren hesabından tekrar yazabilme duurmum oluştu ve ferda savnur üyeliği cezalandırıldı.2013 ekim kasım gibi o üyelikte gitti.6 senedir aldığım tek fake üyeliğe de 1 ay önce ceza basildi.onu da dedim ama anlamadım acikcasi durumu 1.5 aydir sorun yok simdi gundem oluyo.sisteme bakcaklardi bakalım anlaşılır
Diagne yeirne Mitro tamamdir.Güncel kadromuz
------------------------MUSLERA-----------------------
MARİANO---LUYİNDAMA---MARCAO---NAGATOMO
--------------------------DONK--------------------------
----------------FEGHOULİ-----BELHANDA--------------
----EMRE MOR------------------------------BABEL-----
-------------------------DİAGNE-------------------------
Tesekkurler hocamYok öyle bir bilet satışı inanmayın.
Abi niye inatla devam ediyorsun?Yok öyle bir bilet satışı inanmayın.
Yani istenmiyoruz belliki.ortada bisey yokken uyelikten gündem oluştuğuna göre,gideriz bizde özrü dileyipKaç milyar tane mesajın var ayıp ederler. İsyan çıkarırız
Yakışmış apachiye.
nereye lan,sinirlendirme adamıYani istenmiyoruz belliki.ortada bisey yokken uyelikten gündem oluştuğuna göre,gideriz bizde özrü dileyip
Donk
Mor Feghouli Belhanda Babel
Mitroglou
Güzel lakin Dos şart yinede.
Taraftarın transfere, transfer haberine sevinmesinden daha doğal bir şey yok. Böyle bir şeyin olduğunu düşünmüyorum ama eğer böyle bir şey yaşanıyorsa bile yönetim transfer görüşmelerini gizli tutsun. Basına sızdırmadan yapsınlar, sızmasını önlesinler. Beceremedikleri bir şey değil sonuçta, geçen sene gördük Henry transferinde.