Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
6 -7 sene önce aldığım üyelikler vardı.adlarini da yazdım hepsi cezalı dedim.6 sene once ceza basildi hepsine.hatta 2013te ihraç yedim ya da çok uzun sure ceza aldim tam hatırlamıyorum ve onun sonrasında aldığım ferda savunur üyeliğine yazmama uzun süre izin verdiler benim oldugumu bilerek.sonra sergen zeren hesabından tekrar yazabilme duurmum oluştu ve ferda savnur üyeliği cezalandırıldı.2013 ekim kasım gibi o üyelikte gitti.6 senedir aldığım tek fake üyeliğe de 1 ay önce ceza basildi.onu da dedim ama anlamadım acikcasi durumu 1.5 aydir sorun yok simdi gundem oluyo.sisteme bakcaklardi bakalım anlaşılır
Kaç milyar tane mesajın var ayıp ederler. İsyan çıkarırız

Sporarena (Hürriyet) Terim Yunus Malliyi ikna etti

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Bu fenerliler buyuk mal Rodri'yi tekrar isteyecegimizi filan saniyorlar yok kardes biz yeterince faydalandik etinden sutunden, bitik halini kullanabilirsiniz merak etmeyin almayiz elinizden.

Donk
Mor Feghouli Belhanda Babel
Mitroglou

Güzel lakin Dos şart yinede.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Suattan ne istiyon
Screenshot_20190711-175721.webp

Taraftarın transfere, transfer haberine sevinmesinden daha doğal bir şey yok. Böyle bir şeyin olduğunu düşünmüyorum ama eğer böyle bir şey yaşanıyorsa bile yönetim transfer görüşmelerini gizli tutsun. Basına sızdırmadan yapsınlar, sızmasını önlesinler. Beceremedikleri bir şey değil sonuçta, geçen sene gördük Henry transferinde.

yine sinsi birileri araya girdi bence..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt