Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Juventud Başkanı Yamandu Costa: “Joaquin Zeballos için Türk kulübü Galatasaray 1.5M€’luk teklif yaptı. Görüşmelerimiz devam ediyor.”

(sporx)

22 yaşındaki Joaquin Zeballos bu sezon oynadığı 14 maçta 11 gol atıp, 2 asist yaptı.

Bu fizikle bu cocugun is yapmamasi imkansiz. Ben güveniyorum bu tarz işlere. Scout scout diye bağırıyordunuz. Bütün dünyanın gözündeki adamlari herkes ister almak. Çapımızın yettigine şükür edicez. Alip yetistirip sattikca daha iyileri biri seçer. Fm den profili buEkli dosyayı görüntüle 50803

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bn fm anlamam hiç ama driplingi,gol vurusları ve top kontrolü iyi sanırım.öyle mi?

50804

SON DAKIKA

JOAQUÍN ALTUR GALATASARAY DA

Kandırmayın Galatasaraylıları...

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

scout ekibi izleyip begendiyse ve teklif yapıldıysa tek videosundan,bos kaleye gol atıyo yok fiziği bilmem ne diye cagdısı yorumlar neden yapılyo hala
Marcao ve Luyi'ye rağmen ben temkinliyim. Bu gözler Carole'ü de gördü neticede. Fos çıkabilir

serkan reçber ve ılgaz çınarın yorumlarını dinlemek lazım özellikle serkan reçber güney amerika piyasasına baya hakim

Hoşgeldin soydaş sende mi aranıyosun :)
Teşekkürler, hoşbuldum.
Yeni üyelerin yazdıklarına toleransın düşük olduğunun farkındayım ama ben zaten çok fazla yazacak, insanları irite edecek biri değilim. Keza futbolun tekniğinden taktiğinden de ahkam kesecek kadar anlamam.
Gül gibi geçinir gideriz bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt