Fatih Dursun
Aslan Üye
- 2 Ocak 2012
- 8.259
- 5.993
- 1.483
Eğer 2 forvet alınacaksa ikisi de klas olamaz değil mi bu arada.Birinin az maliyetli olacağı aşikar. Muriqi yüzünden 4 gireceğine bundan en azından 1.5 girer
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aydın özledik seni edmilson kardeşimHaha 1,5 milyona alsak yine laf edenler olacak %100
Adını ilk defa duydum sikoting böyle yapılır işte
Zeballos berkaykimi aldık
bn fm anlamam hiç ama driplingi,gol vurusları ve top kontrolü iyi sanırım.öyle mi?Bu fizikle bu cocugun is yapmamasi imkansiz. Ben güveniyorum bu tarz işlere. Scout scout diye bağırıyordunuz. Bütün dünyanın gözündeki adamlari herkes ister almak. Çapımızın yettigine şükür edicez. Alip yetistirip sattikca daha iyileri biri seçer. Fm den profili buEkli dosyayı görüntüle 50803
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Marcao ve Luyi'ye rağmen ben temkinliyim. Bu gözler Carole'ü de gördü neticede. Fos çıkabilirscout ekibi izleyip begendiyse ve teklif yapıldıysa tek videosundan,bos kaleye gol atıyo yok fiziği bilmem ne diye cagdısı yorumlar neden yapılyo hala
Hocam bu lig seviyesindeki bir adam icin çok çok iyi degerleri var. Ayrica düşük profilli ligleri düşük scoutlar inceliyor. Yani bu adam is yapabilir.bn fm anlamam hiç ama driplingi,gol vurusları ve top kontrolü iyi sanırım.öyle mi?
Teşekkürler, hoşbuldum.Hoşgeldin soydaş sende mi aranıyosun![]()