Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
a430b6248cdc8f73fdb7993a1de57895.jpg

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hocam yanlış anlama ama günde sabah öğle akşam olmak üzere en az 3 kere aynı şeyi paylaşıyorsun. Anladık çok istiyorsun da giderlerse pay mı alıcan nedir bu ısrar ? Burda 1000 kere de yazsan yönetim ve teknik ekibin dediği olacak

Kardeş herhalde başkasına yazacaktın. Yanlışlıkla yazdın.
Neyi yazdığımıda belirtseydin iyi olurdu..

Çok abartı bir yorum yapmışsın.Ben öyle çok yazan bir adam değilim.

Beyler bir Juventud taraftarindan zebellos degerlendirmesi

Merhaba! Zeballos ileriye dönük bir golcüdür, güçlü yanı bölgeyi tanımlama yeteneğidir. O her zaman iyi konumlandırılmış. Ayrıca baskı altında savaşıyor ve hava oyunu var.

Hatalar: İlişkisel oyun için çok fazla teknik ya da kapasite yoktur.

Hagi Genke gidiyormus. Bunlarda iyi genc oyuncu toplamayi baya iyi beceriyor.

Onyekuru, temsilcisiyle bir telefon görüşmesi gerçekleştirerek, “Everton beni 1 yıl daha kiralayacaksa bu takımın Galatasaray olmasını istiyorum. Rusya’yı kesinlikle düşünmüyorum. Galatasaray’la Şampiyonlar Ligi’nde vitrin yapabilirim” dedi.

Bunun üzerine Barmada’nın Rus ekibiyle görüşmeleri dondurduğu belirtildi. G.Saray-Everton pazarlığı ise sürüyor. (Akşam)

Onyekuru, temsilcisiyle bir telefon görüşmesi gerçekleştirerek, “Everton beni 1 yıl daha kiralayacaksa bu takımın Galatasaray olmasını istiyorum. Rusya’yı kesinlikle düşünmüyorum. Galatasaray’la Şampiyonlar Ligi’nde vitrin yapabilirim” dedi.

Bunun üzerine Barmada’nın Rus ekibiyle görüşmeleri dondurduğu belirtildi. G.Saray-Everton pazarlığı ise sürüyor. (Akşam)

bu transfer gerçekleşecekse bile sonlara kalabilir bence.

everton satacak bir yer bulamadığı takdirde bize döner.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt