Ali Yılmaz
10 Numara!
- 31 Temmuz 2009
- 15.312
- 3.993
- 1.778
Sergen feg çok iyi oyuncu be2.forvet olarak zeballosumuz gelsin,diğeri de chciarito olur insallah ya da eleke
SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sergen feg çok iyi oyuncu be2.forvet olarak zeballosumuz gelsin,diğeri de chciarito olur insallah ya da eleke
Hocam yanlış anlama ama günde sabah öğle akşam olmak üzere en az 3 kere aynı şeyi paylaşıyorsun. Anladık çok istiyorsun da giderlerse pay mı alıcan nedir bu ısrar ? Burda 1000 kere de yazsan yönetim ve teknik ekibin dediği olacak
Fegulinin serbest kalma parası pul parası
10 milyondan aşağı kabul etmeyizfeghouli'yi kaybedecez yakinda, iyi teklifler gelir
Hocam senin yorum attigin adama yazmak istemiştim kusura bakmaKardeş herhalde başkasına yazacaktın. Yanlışlıkla yazdın.
Neyi yazdığımıda belirtseydin iyi olurdu..
Çok abartı bir yorum yapmışsın.Ben öyle çok yazan bir adam değilim.
Ya da şöyle de olabilir. Ula Genk alinca adam saniyorlar bari oraya gidelim piyasa yapariz. Ben overrated olduğunu düşünüyorum Ianis inHagi Genke gidiyormus. Bunlarda iyi genc oyuncu toplamayi baya iyi beceriyor.
Yahu kardesi nasil Turkce biliyor da Emre bilmiyor? Farkli yerlerde mi buyuduler?
KuşMuslera da gider , Luyindama ve Marcaonunki de yakındır.
Bence
Onyekuru, temsilcisiyle bir telefon görüşmesi gerçekleştirerek, “Everton beni 1 yıl daha kiralayacaksa bu takımın Galatasaray olmasını istiyorum. Rusya’yı kesinlikle düşünmüyorum. Galatasaray’la Şampiyonlar Ligi’nde vitrin yapabilirim” dedi.
Bunun üzerine Barmada’nın Rus ekibiyle görüşmeleri dondurduğu belirtildi. G.Saray-Everton pazarlığı ise sürüyor. (Akşam)