Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizimkiler sanırım golcü transferini Transfer Markt'ta arıyorlar.. Oynadığı maç sayısı ile attığı gol sayısı eşitse gündeme geliyor sanirim

Haftalardır hangi takıma gideceği tartışılan ve bir süre de ismi Galatasaray ile anılan Gheorghe Hagi'nin oğlu Ianis Hagi, Belçika Ligi ekiplerinden Genk'e transfer oldu.
5 YILLIK ANLAŞMA
Ianis ve Gheorghe Hagi Brüksel havaalanında görüntülendi. 20 yaşındaki oyuncu, sağlık kontrollerinden geçtikten sonra Genk ile 5 yıllık sözleşmeye imza atacak.

Biz adı geçenlerin pek çoğuyla rakip bile değiliz, aynı şeyleri hiç yaşamadık, aynı yoldan yürümedik, aynı yollardan geçmedik, benzer başarılarımızda yok

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Forumumuzun Demir Baş üyesi dediyse bize arda turan hayırlı olsun demek düşer. Floryada bir yöneticinin kardeşi kendisi ciddiye alın

Bakalım orta saha transferleri kimler olacak. Umarım hızlıca kadroyu tamamlarız.

Sa Banega geldi mi

D_NyDo1XkAAtsN3

Bu kadar kanat oyuncusu varken Arda nın geleceğini sanmıyorum.

Onyekuru kiralanır o bölgeye ama Arda gelmez. Zaten fiziki durumu da iyi değil adam göbeklenmiş.

Guney amerikada cok buyuk ucuza alincacak potansiyelli oyuncular var.

Zebellos icin, 1,5m euro juventud kulubune cok buyuk para demis bir twitterde uruguayli.

Ordaki yetenekleri 1-3m euro arasi, alabilirsen rahatlikla 10m+ uzeri satabilirsin.

ianisi ajax sevilla falan diyip bize çakmaya çalıştı babası heralde
Berkay insanlara iftira atmaktan ve atandan nefret ediyorum ama şu değerlerimize karşı takındığın üslup resmen rakip takım taraftarı ağzı.Bak tekrar söylüyorum düşünce özgürlüğü senin bu takındığın tarzı meşru kılmaz

Arda konusunda bir şeyler dönüyor, ama tam olarak ne acaba.

Birileri bir şeyler deniyor.

Burnuma pis pis kokular geliyor.

Arda’yı kullanarak Terim’i yönetime düşman etmeye çalışılıyor olabilir.

Terim yakında ‘bu haberleri yönetimden kim sızdırıyorsa ortaya çıkaracağız’ açıklaması gelirse şaşırmam.

Çık net ters olan bir şeyler var.

Yönetimden biri olmasa bile, bu haberleri bilerek yaparak, hocayla yönetimin arasını bozmak istiyorlar.

Çok ciddi şekilde yalanlama gelmesi lazım bu konuda.

60 dklık topçu da olsa valbuenadan inip garrye binmek bayağı büyük düşüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt