Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali koc dolduracak gene yabancilari ve 14 yabanciyla sezona girerler herhalde. Sonra bu herif hangi yüzle yabanci sayisinin düsemesin isteyecek yav? Kötü sezon gecirdikleri an, zaten suc yabancilarda olacak. Ezik herif kendisinde sucu hicbir zaman görmez

bence güçleniyorlar stoper ve ortasahadaki kalite sorununu çözerlerse rakip olurlar

küçümsemek akıllıca değil

bizim ortasahamız yok şu an bir an önce çözelim

Rodriguesin bizde dusen performansı arabistanda da devam ettiğine göre pek diyecek bisey yok.heleki ilk yarı sagda heba olmuş onyekuru ile hiç mukayese edemem

Ozornwafor’u gelişmesi için fenere kiralasak nasıl olurdu arkadaşlar? Kayseri’de forma şansı bulması zor gözüküyor. Fener’de Serdar ve Sadık yetersizlerinden çok rahat alırdı formayı.

Teklifi duyunca ben

D_OQ8r9WsAI6Y5F.jpg

Şu anki durum için bizden öndeler. Ama şu an.

hala önde değiller bence de güçleniyorlar

aldıkları adamlar kötü değil

geçen seneyle kıyaslanıyor da geçen sene takımlarında oynayamayan adamları kiralık olarak doldurup durdular

bu sene öyle değil stratejileri

geçen seneki oyunla şampiyonluk mucize idi allahtan bjk maddi olarak bunlar da malum sebeplerden çöktüler

bu seneyi daha ciddiye almak lazım

geçen seneki avrupa rezaletini de kapatmak gerekiyor

takımın güçlenmesi şart

Linc edilecegimi bilsemde yazmaktan duramayacagim. Konu disi olacak.

Bilirsiniz, Youtubeta bir video acinca otomatik playliste gecip ardindan baska videolar acmaya basliyor. Ben Gripin in sarkisini acmistim ve sonra işe dalmışım. Youtube bir muddet sonra fenerin 100ncu yil marsini caldi. Kiracin besteledigi sarki.

Şunu demeliyimki gercekten gayet başarılı ve etkileyici buldum. Fenerli olsam hergun calardim sanki. Zaten kendisi gercekten klas bir sanatci. Bizim camiamiza gonul vermis ve ayni kalite ve güzellikte parcalar yapan sanatcilarin azlığı beni üzüyor. Gripinden once en son 'cildirin' marsimizda cok heyecan yaptim. Oda yillar oluyor

Şu anki durum için bizden öndeler. Ama şu an.
Ondeler mi ?guldurme beni
.biz ortasaha kesin alacagiz.ama onlar vasat rodrigez ve geçen sene hiçbişey yapmayan mosesle nasil onumuzde oluyolar?stoperleri yok,ortsahalari hala yarim.kaleci altay bekleneni verir mi muamma.sadece,kruse var ve tantana ve baski sonrasi alinmis vedat

Josef, tas gibi bir on libero kimse kusura bakmasin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt