Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
23704.jpg

Size de iyi günler Özveren Bey

Ya hu hemen saldirmayin :) Tanisma faslinda fenerli olan sevgilimi cimbomlu yapip ilk 11imizi ogretmis adamiz. Ama artik guzel beste duymak istiyorum. Birara Aleyna Tilkinin Sen olsan bari şarkisiyla gaza geldik biraz. Onuda zaten Gomise uyarlamistik. Oda gidince kaldi

Josef denen kazmayi kac kere izledik. Fenerliler gitti diye bayram yapmislardi

josef kötü adam değil de fernandoyu gönderip alınacak adam değil ne yaş ne kalite olarak

fernando gidiyorsa alınması gereken adam fernandonun 25 yaş yaşındaki halidir

Bu sezon Trabzonspor herdaim sampiyonluk yarisi icinde olacagini tahmin ediyorum.

Josef denen kazmayi kac kere izledik. Fenerliler gitti diye bayram yapmislardi

Emin misin? Josef gittiği için sevinen tek bir fenerli olduğunu düşünmüyorum. O sezon takımın en iyisiydi. Olur yada olmaz ama Josef ortalamanın üzeri bir mdo

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Beyler konu dışı fakat kiracısı olduğum evi boşaltırken ev sahibinin sıfır boya istemesi normal mi? Duruma göre avukata verip bilirkişi gelene kadar evi bağlatacağım kimseye kiraya veremesin hırb.

Balotelli (no ffp) + Babel forvet
Brahimi (no ffp) + Soso kanat

And "F.6222.k" fb in the ass ve bisiklete bindir eve gönder

Josef leş, ismi geçen forvet bizlik değil CL tecrübesi olan üst düzey adam lazım alamıyorlarsa Diagne kalsın valla.

Rodriguesin fenere gitmesi cok onemli degil ozeliklede onyekuru tekrar gelirse babel onyekuru , rodri bu ikisininde gerisinde bi oyuncu

Beyler konu dışı fakat kiracısı olduğum evi boşaltırken ev sahibinin sıfır boya istemesi normal mi? Duruma göre avukata verip bilirkişi gelene kadar evi bağlatacağım kimseye kiraya veremesin hırb.
Evi 0 boya ile teslim aldıysan ve sözleşmede özellikle belirtilmiş ise isteyebilir.Yada depozitodan kesebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt